Vakantiewoning Limburg

Wilt u er eens lekker tussenuit of heerlijk op vakantie? Bekijk dan eens een vakantiewoning in Limburg op Klein Vink! Hier kunt u helemaal tot rust komen en genieten van al het moois dat Limburg u te bieden heeft. U zult u zich geen moment vervelen op ons vakantiepark. Er is ongetwijfeld een accommodatie die aansluit op uw wensen!

Vakantiewoningen Limburg: de (park)faciliteiten

Onze vakantiewoningen zijn uitgerust met diverse faciliteiten, zodat u zorgeloos kunt genieten tijdens uw verblijf. Zo kunt u als gast dagelijks terecht in het Thermaalbad Arcen. Kom tot rust in het minerale water of boek een beautybehandeling. Brengt u regelmatig een bezoekje aan de sauna? Ook dat is mogelijk in het Thermaalbad! Voor parkgasten gelden aangepaste tarieven.

Komt u met uw kinderen? Ook voor hun is er genoeg te beleven op ons park. Zo kunnen ze hun energie kwijt in de indoorspeeltuin, in het overdekte zwembad of op de trampoline. Ook is er dagelijks een recreatieprogramma waar kinderen met hun leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Samen met uw kinderen kunt ook gaan waterfietsen, kanoën, minigolfen of een van de andere vele mogelijkheden. Kortom, u zult zich niet snel vervelen op en rond ons park.

Luxe vakantiewoning op Résidence Klein Vink

Résidence Klein Vink is het luxe gedeelte van het park. De accommodaties zijn uitgerust met de nodige luxe. Zo beschikken de meeste vakantiewoningen Limburg over een aparte douche, boxspringbedden, een vaatwasser en televisie. Verder zijn er ook woningen met een sauna en een ligbad te boeken. Afhankelijk van uw wensen, kunt u dus heerlijk komen genieten in een vakantiewoning in Limburg.

Behalve luxe accommodaties beschikt Klein Vink ook over standaard bungalows, campingplaatsen en een hotel.