Résidence Klein Vink

  • Luxe villa's en groepsbungalows
  • Midden in de natuur
  • Vele faciliteiten
  • Gratis toegang tot Thermaalbad Arcen**

Résidence Klein Vink is een luxe villapark midden in de natuur van Noord-Limburg. Het is een uitbreiding op het 'gewone' vakantiepark Klein Vink. Als gast van Résidence Klein Vink verblijf je in een luxe bungalow of villa en kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Als gast van Résidence Klein Vink ontvang je bovendien dagelijks 2,5 uur gratis toegang** tot Thermaalbad Arcen. Hier kom je volledig tot rust in de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC. Het bijboeken van een ontspannende beauty- of wellnessbehandeling is natuurlijk mogelijk.

Een groot deel van de accommodaties op Résidence Klein Vink is vrijstaand. Er zijn villa's met een eigen sauna en villa's speciaal voor gezinnen met kinderen. Dankzij de aanwezigheid van groepsbungalows is het ook mogelijk om met de hele familie op het park te verblijven.

Reviews & beoordelingen

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

** Dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen geldt enkel voor gasten van Résidence Klein Vink onder de volgende voorwaarden. De huisregels voor van Thermaalbad Arcen blijven van toepassing.