Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Résidence Klein Vink

 • Luxe villa's en groepsbungalows
 • Midden in de natuur
 • Vele faciliteiten
 • Gratis toegang tot Thermaalbad Arcen**

Résidence Klein Vink is een luxe villapark midden in de natuur van Noord-Limburg. Het is een uitbreiding op het 'gewone' vakantiepark Klein Vink. Als gast van Résidence Klein Vink verblijft u in een luxe bungalow of villa en kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Als gast van Résidence Klein Vink ontvangt u bovendien dagelijks 2,5 uur gratis toegang** tot Thermaalbad Arcen. Hier komt u volledig tot rust in de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC. Het bijboeken van een ontspannende beauty- of wellnessbehandeling is natuurlijk mogelijk.

Een groot deel van de accommodaties op Résidence Klein Vink is vrijstaand. Er zijn villa's met een eigen sauna en villa's speciaal voor gezinnen met kinderen. Dankzij de aanwezigheid van groepsbungalows is het ook mogelijk om met de hele familie op het park te verblijven.

Reviews & beoordelingen

Naam: Anoniem
Datum: 15 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Wfj van Breugel
Datum: 13 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

** Dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen geldt enkel voor gasten van Résidence Klein Vink onder de volgende voorwaarden. De huisregels voor van Thermaalbad Arcen blijven van toepassing.

 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.