Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad & wellness

 • Overdekt zwembad
 • Kuur & Beauty
 • Sauna
 • Turks stoombad
 • Wellness & Beauty
 • Natuurbad
 • Bruiningsapparatuur / solarium
 • Peuter-/ kleuterbad
 • Waterrecreatie

Tijdelijk zijn er minder mensen in het zwembad toegestaan. Het zwembad is daarom alleen voor gasten van Roompot geopend. Voor de toegang tot het zwembad werken we met een reserveringssysteem waarbij je een tijdblok reserveert. Reserveren kan via de parksite van Klein Vink. Vergeet niet om het reserveringsnummer van je vakantie bij de hand te houden!

Liefhebbers van zwemmen en ontspannen opgelet! Op Klein Vink zijn vele mogelijkheden om te genieten in het water. Zo is er het overdekte zwembad, waar natuurlijk een apart bad is voor peuters en kleuters. Ook is er een zwemvijver op het park. Voor wellness, kuur & beauty kun je terecht bij Thermaalbad Arcen.

Zwembad

Het hele jaar door is het spetteren geblazen in het overdekte zwembad van Klein Vink! Voor de kleinste gasten is er een apart badje voor onbezorgd speelplezier. In het grote bad worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Voor de kluisjes in het zwembad heb je een muntstuk van € 1,- nodig als borg. Voor ongeoefende zwemmers is het dragen van zwembandjes verplicht. Deze zijn gratis verkrijgbaar in het zwembad.

De openingstijden van het zwembad vind je hier.

Zwemvijver

Op het park is een grote zwemvijver, compleet met strandje. Behalve om te zwemmen is het ook mogelijk om het water op te gaan met een waterfiets of kano. Ook is er een visstek aanwezig.

Thermaalbad Arcen

Beste gasten, 

We zijn enorm blij dat we weer gasten mogen ontvangen in Thermaalbad Arcen. Om aan de geldende richtlijnen te voldoen en de gezondheid van onze gasten en medewerkers te beschermen geldt vanaf zaterdag 05 juni het onderstaande:

 • Alle faciliteiten (thermaalbaden, sauna's en brasserie) zijn weer open.
 • Van maandag t/m donderdag zijn wij open van 10.00-19.30 uur. Ook externe gasten zonder park- of hotelreservering zijn op deze dagen welkom.
 • Vrijdag t/m zondag zijn alléén onze hotel- & parkgasten welkom. Op vrijdag en zaterdag zijn we open van 10-00-21.30 uur en op zondag van 10.00-19.30 uur.
 • Registratie is noodzakelijk en toegang is op basis van beschikbaarheid volgens de geldende RIVM richtlijnen.

Wij verheugen ons erop om jullie weer te mogen verwelkomen.

Als gast van Klein Vink kun je tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van Thermaalbad Arcen. Gasten van Résidence Klein Vink ontvangen dagelijks 2,5 uur gratis toegang**. Het Thermaalbad is ook op het park gelegen. Hier kun je genieten in baden van bronwater met de aangename temperatuur van 35 graden, sauna's bezoeken en genieten van wellnessbehandelingen, zoals een massage. Ook zijn er snelbruiners, massagestoelen een een infrarood cabine.

Let op: in de thermaalbaden is het dragen van badkleding verplicht. In de sauna's is het dragen van badkleding niet toegestaan. Een badjas, badhanddoek en slippers zijn eventueel te huur bij het Thermaalbad. In de Badshop worden diverse producten op het gebied van wellness, beauty en huidverzorging verkocht.

Naar de website van Thermaalbad Arcen

<