Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad & wellness

 • Overdekt zwembad
 • Kuur & Beauty
 • Sauna
 • Turks stoombad
 • Wellness & Beauty
 • Natuurbad
 • Bruiningsapparatuur / solarium
 • Peuter-/ kleuterbad
 • Waterrecreatie

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het zwembad momenteel gesloten.

Liefhebbers van zwemmen en ontspannen opgelet! Op Klein Vink zijn vele mogelijkheden om te genieten in het water. Zo is er het overdekte zwembad, waar natuurlijk een apart bad is voor peuters en kleuters. Ook is er een zwemvijver op het park. Voor wellness, kuur & beauty kunt u terecht bij Thermaalbad Arcen.

Zwembad

Het hele jaar door is het spetteren geblazen in het overdekte zwembad van Klein Vink! Voor de kleinste gasten is er een apart badje voor onbezorgd speelplezier. In het grote bad worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Voor de kluisjes in het zwembad heeft u een muntstuk van € 1,- nodig als borg. Voor ongeoefende zwemmers is het dragen van zwembandjes verplicht. Deze zijn gratis verkrijgbaar in het zwembad.

Let op: buiten schoolvakanties is het overdekte zwembad gesloten van 13.00 uur tot 19.00 uur in verband met zwemlessen. De openingstijden van het zwembad vindt u hier.

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad van Klein Vink gesloten van maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 2020. Het Thermaalbad is in deze periode wel geopend.

Zwemvijver

Op het park is een grote zwemvijver, compleet met strandje. Behalve om te zwemmen is het ook mogelijk om het water op te gaan met een waterfiets of kano. Ook is er een visstek aanwezig.

Thermaalbad Arcen

Als gast van Klein Vink kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van Thermaalbad Arcen. Gasten van Résidence Klein Vink ontvangen dagelijks 2,5 uur gratis toegang**. Het Thermaalbad is ook op het park gelegen. Hier kunt u genieten in baden van bronwater met de aangename temperatuur van 35 graden, sauna's bezoeken en genieten van wellnessbehandelingen, zoals een massage. Ook zijn er snelbruiners, massagestoelen een een infrarood cabine.

Let op: in de thermaalbaden is het dragen van badkleding verplicht. In de sauna's is het dragen van badkleding niet toegestaan. Een badjas, badhanddoek en slippers zijn eventueel te huur bij het Thermaalbad. In de Badshop worden diverse producten op het gebied van wellness, beauty en huidverzorging verkocht.

Naar de website van Thermaalbad Arcen

 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.