Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwemschool Klein Vink

Zwembad Klein Vink is een bevoegde instantie van Het Nationaal Platform om in het kader van het zwem ABC opleidingen te verzorgen en te examineren.

25 meterbad

Het 25 meterbad is uitermate geschikt voor zwemles, maar biedt ook ruimte voor andere activiteiten. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse vlotten, waterbasketbalnetten en nog veel meer. Ook kun je tegen betaling een rondje in de Aquabubble of een rondje door het water met de Aquascooter. Het bad is ook uitermate geschikt voor banen zwemmen, zwemles, aquajoggen en trimzwemmen. Duiken kan in het diepe gedeelte van het bad, het bad is namelijk aflopend van 1.10m diep tot 2.20m diep.

Voor de kleintjes

Naast sportieve zwemprestaties kun je ook terecht voor het nodige waterplezier. Voor de kinderen is er bovendien ‘het clowntjesbad’, een peuterbad met mini-glijbaan en clowntjesfontijn.

Zwemvijver

In de zomer is het heerlijk genieten op het strandje aan de zwemvijver. Hier is dan ook van alles te beleven bijvoorbeeld, waterfietsen, kano-varen, surfen en vissen. Voor onze kleine gasten hebben we een zandstrand waar de grootste zandkastelen gebouwd kunnen worden, lig je liever niet in het zand dan kun je je handdoek op het groene gras neerleggen.

Bekijk hier onze zwembadregels.