Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Op Vakantiepark Klein Vink kunt u op vele manieren overnachten! Reserveer een kampeerveld of overnacht in een safaritent, boek een bungalow of kies voor een luxe villa op Résidence Klein Vink. Zoekt u een onderkomen voor enkele nachten? Dan is Parkhotel Bad Arcen een aanrader voor u. Waar u ook overnacht, ultiem ontspannen doet u in Thermaalbad Arcen, wat op het park gelegen is. Voor nog meer waterplezier kunt u terecht in het overdekte zwembad en bij mooi weer is een duik in de zwemvijver heerlijk verfrissend. Op de vijver kunt u ook waterfietsen en kanoën. Bovendien is er een visstek waar u een hengeltje kunt uitwerpen. Aan faciliteiten dus geen gebrek!

lees meer »« lees minder

Klein Vink

Op Vakantiepark Klein Vink zijn er accommodaties tot en met 10 personen. In een gezellig chalet of knusse bungalow verblijft u bijvoorbeeld vlak aan het water. Enkele accommodaties beschikken over een eigen kajak. Met alle faciliteiten van het park vlakbij kunt u optimaal genieten van een welverdiende vakantie met het gezin.

Résidence Klein Vink

In alle rust genieten van uw vakantie in een luxe bungalow of villa? Dan is een verblijf op Résidence Klein Vink uitermate geschikt voor u. Er zijn verschillende typen accommodaties geschikt tot en met 16 personen. Het overgrote deel van de villa’s is vrijstaand. Het apart aangelegde park grenst direct aan het vakantiepark. De faciliteiten liggen daarmee op loopafstand. Gasten van Résidence Klein Vink ontvangen dagelijks 2,5 uur gratis toegang** tot Thermaalbad Arcen.

Camping

Op Klein Vink bevindt zich ook een camping. Hier kunt u terecht met uw eigen tent, camper of caravan. Wilt u graag wat luxer kamperen? Dan kunt u op Klein Vink kennis maken met glamping in één van de safaritenten.

Hotel

Parkhotel Bad Arcen grenst direct aan het thermaalbad. Het hotel is uitermate geschikt voor gasten die willen genieten van de wellness en de schitterende natuur in de omgeving van Klein Vink. Hotelgasten hebben gratis toegang tot Thermaalbad Arcen.

** Dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen geldt enkel voor gasten van Résidence Klein Vink onder de volgende voorwaarden. De huisregels voor van Thermaalbad Arcen blijven van toepassing.

<