Omgeving

Klein Vink ligt in Noord-Limburg, net boven het pittoreske Arcen en onder natuurgebied Nationaal Park De Maasduinen. Klein Vink bevindt zich op slechts enkele kilometers van de Duitse grens. Ook rivier De Maas ligt vlakbij. Grote steden in de buurt zijn Venray en Venlo.

Het centrum van Arcen is klein maar gezellig. In het centrum bevinden zich meer horecagelegenheden dan winkels. Slenter langs rivier De Maas en geniet op een één van de vele terrassen van lekkere streekproducten, zoals een Hertog Jan biertje of likeur van Graanbranderij de IJsvogel. Arcen staat ook bekend om haar kasteeltuinen. Op het eeuwenoude landgoed kunt u uren rondwandelen om zo de verschillende tuinen te ontdekken.

lees meer »« lees minder

Genieten in de natuur kan uitstekend in Nationaal Park De Maasduinen. Het uitgestrekte natuurgebied heeft vele routes, waaronder fiets-, wandel-, mountainbike- en hondenroutes. Het glooiende landschap kent bos, water, heide en zandduinen. In Nationaal Park De Maasduinen komen ook veel unieke planten en dieren voor, zoals de gladde slang, de kraanvogel, de buizerd en de bever.