Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst, verblijf en vertrek

ALGEMEEN

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplaats aanwezig. Voor de huurders van de types KV10, KVR6B, KVR6C, KVR6KB, KVR6KC, KVR8 en GB11 zijn twee parkeerplaatsen aanwezig en voor de huurders van type GB16 zijn drie parkeerplaatsen aanwezig. Campinggasten kunnen één auto parkeren bij hun kampeerplaats. Extra auto's kunt u parkeren op het grote parkeerterrein bij Thermaalbad Arcen.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt, dan dient u bij aankomst op het park een geldig betalingsbewijs aan de parkreceptie te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen. Bij het niet tijdig voldoen van het openstaand bedrag zijn wij genoodzaakt uw woning te sluiten.

Serviceset

Voor uw gemak is er een in uw vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden.

AANKOMST

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Heeft u hotelkamer geboekt? Deze is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Aanreizen is mogelijk op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Na deze tijd kunt u zich tot 23.00 uur melden bij de entreebalie van het Thermaalbad. Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen de openingstijden van de parkreceptie aan te komen? Neem dan tijdig contact op via telefoonnummer 0031 (0)774 732 525.

Heeft u een hotelkamer geboekt?

Indien u een hotelkamer heeft geboekt is het mogelijk om dagelijks aan te reizen. U bent vanaf 14.00 uur van harte welkom in uw hotelkamer. Adres: Klein Vink 11, 5944 EX Arcen.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd u er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Klein Vink kunnen automatisch inchecken indien zij een Keycard thuis hebben ontvangen. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u automatisch ingecheckt op het park en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. Hier kunt u de Keycard gebruiken als sleutel van uw woning. Indien u een hotelkamer geboekt heeft in Parkhotel Bad Arcen dient u in te checken bij de receptie van het hotel, u ontvangt dan een code voor uw hotelkamer. Huurders van de overige types kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van uw bevestiging ontvangt u de sleutel van uw verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot het vakantieverblijf
  • legitimatie op het park
  • toegang tot het zwembad

 

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

WiFi

Indien uw vakantieverblijf beschikt over gratis WiFi, kunt u de inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje. Voor het hotel ontvangt u de WiFi code bij de incheck.

TOEGANG ZWEMBAD

Alle gasten van Klein Vink hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het zwembad. U verkrijgt deze toegang op vertoon van uw Keycard.

Gasten van Résidence Klein Vink (bungalowtypes KVR en GB) hebben dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. De voorwaarden kunt u lezen op www.roompot.nl/voorwaarden-residence. De gratis toegang geldt alleen voor personen van 18 jaar of ouder en tijdens de daluren. Hotelgasten hebben dagelijks onbeperkt toegang tot het Thermaalbad. Voor groepsreserveringen kan dit afwijken.

INVENTARIS

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

  • Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen
  • Pannen: set kookpannen, koekenpan
  • Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes
  • Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok.

VERTREK

Op uw vertrekdag wordt u vriendelijk verzocht voor 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Verblijft u op een kampeerplaats of in een hotelkamer, dan dient u deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. De waarborgsom wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Al de vakantieverblijven en hotelkamers zijn rookvrij. Roken is enkel toegestaan op terrassen/balkons. Indien de huishoudelijke dienst constateert dat er binnen in de woning gerookt is, kan er besloten worden de waarborgsom in te houden. Indien blijkt dat er op een hotelkamer is gerookt, wordt er een boete van € 150,- in rekening gebracht.

<