Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aankomst en vertrek

Algemeen

Oplaadpunt elektrische auto's

Op Klein Vink zijn 2 laadpalen voor elektrische auto's aanwezig. Hier kunnen in totaal 4 voertuigen tegelijkertijd laden. De palen vind je op het parkeerterrein voor de slagboom, aan de rechterkant. Op het parkeerterrein van Parkhotel Bad Arcen is 1 laadpaal aanwezig. Hier kunnen 2 voertuigen tegelijkertijd laden. We verzoeken je vriendelijk om je auto te verplaatsen zodra de accu vol is. Hulp nodig? Scan de QR-code op de paal voor instructies. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

Een deel van de vakantieverblijven beschikt over een privé oplaadpunt. Deze verblijven kun je met voorkeur boeken. Ook bij deze oplaadpunten maak je gebruik van je eigen laadpas.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt, dan dien je bij aankomst op het park een geldig betalingsbewijs aan het Service point te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen.

Serviceset

Voor het gemak is er een in je vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij het Service point te melden.

Toegang zwembad

Alle gasten van Klein Vink hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het zwembad. Je verkrijgt deze toegang op vertoon van de Keycard.

Gasten van Résidence Klein Vink (bungalowtypes KVR en GB) hebben dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. De voorwaarden kun je lezen op www.thermaalbad.nl/residence. De gratis toegang geldt alleen voor personen van 18 jaar of ouder. Hotelgasten hebben dagelijks onbeperkt toegang tot het Thermaalbad. Voor groepsreserveringen kan dit afwijken. 

Aankomst

Op de dag van aankomst ben je vanaf 13:00 uur welkom op je kampeerplaats. Heb je een accommodatie geboekt? Deze is vanaf 16:00 uur beschikbaar. Kom je op een andere dag of na sluitingstijd van het Service point? Dan kan je tot 23:00 uur terecht bij de entree van Thermaalbad. Gaat dit ook niet lukken? Neem dan contact op met het Service point via telefoonnummer 0031 (0)774 732 525

Heb je een hotelkamer geboekt?

Indien je een hotelkamer hebt geboekt is het mogelijk om dagelijks aan te reizen. Je bent vanaf 14.00 uur van harte welkom in de hotelkamer. Inchecken kan bij het Service Point van het Parkhotel Bad Arcen, adres: Klein Vink 11, 5944 EX Arcen. 

Toegang park en vakantieverblijf

Bij aankomst op het park open je de slagboom met de pincode die je vooraf per e-mail hebt ontvangen. Na het openen van de slagboom ben je direct ingecheckt en kan je doorrijden naar je vakantieverblijf of kampeerplaats. Hier gebruik je de keycard als sleutel voor de woning. Heb je geen keycard ontvangen? Haal dan de sleutel van je vakantieverblijf op bij het Service Point.

Goed om te weten: gedurende je verblijf opent de slagboom automatisch via kentekenherkenning. 

Early Check-in

Heb je Early Check-in bijgeboekt, dan kan je al vanaf 12:00 uur in je accommodatie. Om de slagboom te openen, gebruik je de eerste 4 cijfers van de pincode. Deze pincode heb je vooraf via e-mail ontvangen.

Parkeren

Per accommodatie of kampeerplaats is één auto toegestaan. Deze kan je gratis bij je vakantieverblijf of in de nabijheid parkeren. Voor de huurders van de types KV10, KVR6B(Comfort), KVR6C, KVR6KB, KVR6KC en KVR8 (Comfort) zijn twee parkeerplaatsen aanwezig en voor de huurders van type GB16 zijn drie parkeerplaatsen aanwezig. Campinggasten kunnen één auto parkeren bij hun kampeerplaats. Extra auto's kun je parkeren op het grote parkeerterrein bij Thermaalbad Arcen.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur aanreist als je arrangement al op de aankomstdag begint. 

Vertrek

Op de vertrekdag wordt je vriendelijk verzocht voor 10.00 uur het vakantieverblijf te verlaten. Verblijf je op een kampeerplaats of in een hotelkamer, dan dien je deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Al de vakantieverblijven en hotelkamers zijn rookvrij. Roken is enkel toegestaan op terrassen/balkons. Indien de huishoudelijke dienst constateert dat er binnen in de woning gerookt is, kan er besloten worden de waarborgsom in te houden. Indien blijkt dat er op een hotelkamer is gerookt, wordt er een boete van € 150,- in rekening gebracht.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.