Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 21.566 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Jeanne vonk25 May 2020

Algehele verblijf
Supermarkt
Schoonmaak

Was lekker rustig

Anoniem25 May 2020

Algehele verblijf
Supermarkt
Schoonmaak

Heel goed, fijn park, mooie ligging, fijn zwembad en strandje. Alleen jammer dat supermarkt pas om 9 uur open is en je dan moet wachten op stokbrood enz. En we hebben 1x pizza en frietjes afgehaald. Daarvan was de bodem van 1 pizza niet gaar en slap helaas.

Wim van den Boom25 May 2020

Algehele verblijf
Schoonmaak

Dubbel gevoel

Anoniem25 May 2020

Algehele verblijf
Supermarkt
Schoonmaak

Rust en genieten van de mooie omgeving.

Anoniem25 May 2020

Algehele verblijf
Supermarkt
Schoonmaak

Anoniem25 May 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

De ligging aan het NP Maasduinen, prachtige omgeving! En het was lekker rustig (door Corona). Schoon park!

Hcs Verbon25 May 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Een gezellig verblijf met veel sport en bezigheden om je te vermaken .erg fijn geweest

Cindy25 May 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Plus
Temperatuur en ruimte zwembad, zwemmeer, vriendelijk personeel, douche in acco, bedden in acco, ligging acco, kwaliteit huurfietsen, faciliteiten (als alles open zou zijn), ligging.

Verbeterpunten,
Huisje is aan een opfris/opknapbeurt toe, enorme hoeveelheid ganzenpoep rond het meertje, openingstijden supermarkt, openingstijden zwembad, we misten een leuke grotere speeltuin voor 6 tm 12 jaar. Midgetgolfbaan is echt aan een opknapbeurt toe

Anoniem25 May 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Veel natuur om ons heen en laagdrempelig verblijf.

Gijs van Gaans25 May 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Fijn park. Eigenlijk hadden we een huisje gehuurd bij CenterParks, maar daar bleek maandag 18 mei plots dat de boeking niet kon doorgaan, ondanks dat er geboekt was na de invoering van de corona-beperkingen. Aangezien daar naar onze mening nauwelijks werd meegedacht over een andere oplossing (naast het geven van een voucher) moesten we in allerijl op zoek naar een nieuwe bestemming. De Roompot was bij ons niet bekend, maar we vonden dit park gelukkig op internet. Gemakkelijk te boeken, behulpzaam personeel en een mooi gelegen huisje. Waarschijnlijk zullen we nu vaker boeken bij de Roompot.