Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 34.040 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Annemarie Verschuren
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Het was een heerlijk alleskloppend verblijf met als afsluiting een zalig ontbijt zeke voor herhaling vatbaar

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Fijne dagen gehad. Mooie omgeving, baden erg prettig. Complex lijkt nog gerenoveerd te worden, met name het vakantieparkgedeelte. Geen last van gehad. Hotel oogt nieuw en modern. Gescheiden toilet van badkamer is heel erg prettig!
Kamer was net niet schoon. Stof was zichtbaar bij aankomst (valt extra op door zwarte inrichting). Tussentijds vervangen van de handdoeken betekende ook dat er niet snel gezogen werd. Was jammer, maar niet storend.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Zoals eerder ingevuld het park op zich is prima. Netjes aangelegd , ruim opgezet. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Alleen de meeste huisjes zijn verouderd en niet schoon. Verder prima verblijf gehad.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi park mooi gelegen. Alleen jammer dat we op de dag van aankomst in restaurant niet meer konden kiezen voor iets anders dan pizza. En dan was het 19.30 ik zou het restaurant langer open houden de keuken dan want het was best nog druk. Verder is het allemaal wel oké met huisjes en schoonmaak.heel mooi park.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Alles was prima in orde alleen de bedden zijn waardeloos. Het zijn 2 losse bedden die steeds uit elkaar gaan omdat er wieltjes onder zitten heel irritant

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Prima hotel fijne dagen gehad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Komen er al jaren dat zegt wel genoeg

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Fijn hotel. Vooral door de combi met de thermaalbaden waar je er binnendoor gebruik van kunt maken.
Mooie omgeving om te wandelen en fietsen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in hotel.
Zwembad was geweldig. Kamer was prachtig!
Toilet stonk naar plas, en op het lichtknopje zat vlek bloed of poep. Bij servicepoint aangegeven om 17:00, wij werden door andere dame geholpen omdat men van het servicepoint in overleg zaten. Ze heeft alles keurig genoteerd en ging het doorgeven. Wij hebben echter niemand gezien. Maar ook de volgende dag nadat de schoonmaakster is geweest rook het toilet niet fris en de vlek zat er nog.
Tip: monteer of plak op een van de wanden in het toilet een lucht verfrisser of een tioletblok in de toilet.
en zeker beter schoonmaken.