Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 25.070 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Schitterende .ligging wat betreftde Maasduinen en ten opzichten van duitsland

Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

prima verblijf, heerlijk rustig en mooi uitzicht naar de bosrand

Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

heerlijk rustig

Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben ondanks de Corona beperkingen genoten van ons weekend weg. Huisjes zijn wel gedateerd maar goed schoon. Park is verder ruim van opzet en is normaal genoeg te beleven.

Naam: Emiel Hoogerhuis
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Een vanuit de buitenkant een mooi uitziende woning! Van binnen geleefd. Super schoon was het niet, vies bestek, wasmachine rand was niet gecontroleerd, lag viezigheid. Voor zo.n huisje waar ik best wel veel voor betaal is de comfort van de banken en stoelen minimaal. Gezellig samen op de bank zat er niet bij. (Gadateerd meubilair) Bedden lagen daar in tegen wel fijn! Fijn om 2 badkamers te hebben. Ruim genoeg voor een gezin van 4.

Naam: Ricardo Pischedda
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben het heel leuk gehad. Helaas was alles gesloten.
Verder denk ik wel dat er iets aan het intrieur gedaan zou mogen worden was redelijk gedateerd.

Naam: Jc Van Deijk
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk vakantiepark met mooie wandel mogelijkheden

Naam: Steven Brandveen
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ik heb van mijn weekend genoten ondanks de situatie in het land .
Het enige min punt was dat de vloer in het verblijf vuil was er moest even een dweil er over heen was er een dweil emmer aanwezig had ik het zelf graag gedaan anders heb ik geen op en aanmerkingen het is een super mooie park

Naam: Arie Kant
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Prima park huisjes wat verouderd

Naam: Nikki van den Heuvel
Datum: 24 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Kindvriendelijkheid

Al met al tevreden, mooi park. In de zomer zou ik echt niet voor deze camping kiezen. Wij stonden nu heerlijk alleen op een veldje, maar als je ziet wat er in de zomer allemaal op staat, 0,0 privacy. Maar dat had voor nu niks.

Goed contact gehad met de receptie per mail. Netjes en duidelijke uitleg.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.