Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 32.403 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Alie
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Ons verblijf op het park was voor ons fantastische we hebben genoten het hele verblijf.

Naam: Saskia Hoftijzer
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Het was heerlijk, mooi , verzorgd, lieve mensen , heerlijke massage.
Alleen die ene salade niçoise was echt beneden alle peil. Teruggestuurd naar de keuken: er zat alleen sla, wat tonijn en een paar boontjes boven op . Op het menu stond dat er nog tomaat , ei en olijven bij zou zijn . Dat heb ik toen later natuurlijk ook gekregen .

Naam: Verheul
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Geweldig! Alleen moet er een fonteintje in de toiletten komen op de kamers, omdat je na je toiletbezoek daar je handen niet kunt wassen. Je pakt dan de klink van de deur op een onhygienische manier. Trek het toilet bij de badkamer of plaats een kraantje in het toilet. Ook vonden wij de zakjes oploskoffie met de creamer echt vreselijk. En er lagen maar een paar theezakjes los in het bakje, dus zonder verpakking. Kleinigheidje natuurlijk, maar toch belangrijk.

Naam: Chris Van Limberghen
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

super

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Het verblijf in het hotel is heerlijk ontspannend en ligt in een prachtige omgeving!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

De staanplaats met voorzieningen en de faciliteiten van het park.

Naam: Joke Wolters
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Ruimte....fijne sauna....prachtige kamer....prima ontbijt.Maar vooral de ruimte

Naam: Henk
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

We kwamen om te ontspannen en dat is prima gelukt

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

een dikke pluim voor de vernieuwde hotelkamers..... enkele tips : meer aandacht voor het onderhoud van de hotelparking.... overvolle vuilnisbakken met afval rondom (meerdere dagen vastgesteld); graag ook betere gangverlichting zodat je de nummercode van de kamer makkelijker kan indrukken

<