Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 22.592 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Tom Teunissen13 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

We hebben een fijn verblijf (4 nachten) gehad, mede door het prachtige weer en de mooie hotelkamer met airco.
Wat we erg jammer vonden was het ronduit tegenvallende horecaanbod in het Thermaal Badrestaurant. Het nodigde niet echt uit om daar even gezellig wat te nuttigen. En ook erg jammer dat je in het hotel niet beneden nog even een drankje kunt nuttigen in de avonduren. Ook was het wel prettig geweest als er in de hotelkamer een klein koelkastje aanwezig was geweest, zeker in de zomer.
De schoonmaak van de hotelkamers en de gangen liet wel wat te wensen over.
En wij vragen ons af hoe het in de winter in het ThermaaLBad is, wanneer je hoofdzakelijk binnen verblijft. In vergelijking met bijv. Sanadome Nijmegen ontbreekt een uitnodigende uitstraling.

Mettine van Genderen13 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Heel fijn hotel! We hebben erg genoten.
Echter merkten wij onenigheid tussen het horeca personeel. Dit gaf niet, maar het was vervelend om te zien en te horen. Ook een hele fijne hotelkamer. De lamp boven het bed zat nog onder de stof en het ventilatierooster in de douche was heel erg vies, deze in het vervolg graag schoonmaken. Verder erg genoten van ons verblijf!

Marcel vd geld13 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Wij zijn nu voor het derde jaar op klein vink geweest (bungalow gedeelte) maar moet zeggen in 1 woord super. Wat hebben de kids het daar goed naar hun zin, TOP misschien tot volgend jaar:

Foekje Spoelstra13 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Prima hotel,erg mooie grote kamer.Jammer dat er geen airco was met deze tropische temperaturen,maar wij hadden de ventilator meegenomen van huis?De zwembaden waren heerlijk en erg ruime openingstijden.
Een heerlijk verblijf gehad!Voor herhaling vatbaar?

Anoniem13 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Supermarkt

Leuke ervaring, mooie ruime camperplaats! Vriendelijke ontvangst en eenvoudige check in.

Anoniem13 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Rick Reijnders13 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anoniem13 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Leuke park voor jong en oud. Vriendelijke personeel echt een aanrader

Anoniem13 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

De residence is een mooi gedeelte van het park met mooie huizen. Nu voor de 3e keer geweest. 1e keer was super,goed schoon en lekker rustig op park. 2e keer minder schoon. Verder ook mooi huis en lekker rustig. Nu net weer geweest voor de 3e keer. Wij zaten in een familie huis. Het was niet schoon. Vies gewoon. We moesten eerst alles schoonmaken. Nadeel van de plek dat er meer familie huizen om ons heen waren. Allemaal bezet. Er was veel lawaai. Na 10 uur stil was er niet bij. Doordat alles bezet was veel drukker op het park. Te druk. Te veel lawaai. Voor ons een reden om niet meer in het hoogseizoen te boeken. Je betaalt behoorlijk veel voor je verblijf. Dan mag je verwachten dat er enige stijl en klasse is. In plaats van dat hadden we het gevoel op een camping te zitten en niet op een Residence. Op deze manier voor ons niet meer.

Anoniem13 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Mooie en schone kamer . Heerlijk ontbijt. En lekker relaxen in het thermaalbad.