Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de vakantiehuizen als op de hotelkamers en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 19.592 beoordelingen

Anoniem18 Dec 2018

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem17 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

De villas zijn zeer fijn in gebruik. Juist omdat er gratis toegang bij zit tot thermaal bad. Dat is voor mij de enoge reden dat ik zo.n villa boek. Zonder thermaal toegang zou ik het te duur vinden.

L Luijendijk17 Oct 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Wij komen hier zeker 8 keer per jaar en dit al jarenlang. Het is heerlijk warm, een zeer ruime hotelkamer en een superlekker ontbijt .

Kees van Doorn17 Oct 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

heerlijk gezwommen lekker warm water personeel geweldig slaapvertrekken prima fijne bedden tot gauw weer

M Rijkers17 Oct 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Overall prima verblijf, voor herhaling vatbaar en aan te raden aan bekenden! Voelen ons als herboren na slechts een dag verblijf, met het gevoel dat we er een week tussenuit zijn geweest, bedankt ????????

Anoniem17 Oct 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden
Animatie
Kindvriendelijkheid

Anoniem17 Oct 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Prima dagen gehad. De temperatuur in de kamer was de eerste dag vrij hoog. Een krakend bed . Voor de rest was alles top.

H.G.J. Janssen17 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Verlichting vak E Doet het niet .Toiletgebouw vak E. Wasbak kraan lekt. Rozetten van de deuren los opbouwen kritiek gr h Janssen

J Cuelenaere17 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Wij waren er met het hele gezin 12 man. Toen wij aankwamen was het huisje compleet ,zuiver,linnengoed compleet er was niets om aan te merken dat maak je wel eens anders mee. Er was voldoende ruimte voor iedereen en gezellig ingericht. Wij hebben genoten.
Met vriendelijke groeten,
J. Cuelenaere

Anoniem16 Oct 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Erg slecht geslapen. Er was een airco. Deze maakt erg veel lawaai. Om de zoveel tijd ging hij hard brommen. We hebben de airco uitgezet, maar dit hielp niets. Elk uur ging hij gedurende 10 a 20 seconden brommen. Waarschijnlijk de condensafvoerpomp. We hebben het aangegeven bij de receptie maar we hadden niet de indruk dat hier veel mee gedaan werd.

Roger van den Boom16 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Schoonmaak

Mooie rustige ligging. Huisje was niet goed gepoetst. “Kindvriendelijk”, maar op de vloer kleine stukjes glas en veel stof/vuil.
Parksite heeft aan dat er “fluisterbootjes” te huur zijn, maar die zijn er volgens medewerkers al lang niet meer. Hoe moeilijk is het dan om dit op de parksite aan te passen om zo teleurstellingen voor met name kinderen te voorkomen.