Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 29.978 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijne locatie . Genoten van het thermaal bad en massage. Schoonmaken van het huisje kan beter.

Naam: Hans van Son
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi huisje, interieur verouderd vooral in de huiskamer. In de keuken was de vaatwasser vernieuwd maar de plinten niet teruggeplaatst. Resultaat was een open onderkant waar een berg rotzooi lag. Fijne sauna maar van de huisjes met een traditionele sauna is dit huisje duidelijk de minste.

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Andries v.d. Veen
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Zeer leuke vakantie gehad op een mooi en goed onderhouden park. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

Naam: H de Vries
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

The only mix up was that their was a double booking at our address, if we had not booked an early arrival, we would have like the other family had to wait and be moved to another house. In the end all was properly conducted, however if gave a touch of unease on the first day.

The fact that there was a lock down and we could not make use of the baths/swimming pools and wellness center, was a disappointment, one of the reasons we choose this destination. Obviously beyond your control.

Under the circumstances we enjoyed our stay, thanks.

Naam: Wac van Gennip
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het was weer een fantastische midweek omgeven door de natuur en de rust die dat toevoegde

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Gezellig park met veel wandel en fiets mogelijkheden. Alleen jammer dat we geen gebruik konden maken van de thermen terwijl die inbegrepen was bij het arrangement . We zouden het fijn vinden dat deze aanbieding alsnog een keer terug komt.

Naam: Ilse Dinkgreve
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Door de Corona was er niet veel in de omgeving of op het park te beleven. Maar het huisje was goed!

Naam: W.A.G. Neijenhuis
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Was heel prettig. Mooi in de natuur. We komen elk jaar meerdere keren. Bevalt prima. Alleen de matrassen. Moeten vernieuwd worden. Voelde de spiraalveren in de rug.

<