Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

rating-pie

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 5.699 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    8.1
  • Onderhoud
    7.1
  • Service point
    8.1
  • Vakantieverblijf
    7.6
  • Zwembad
    7.3

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 februari 2024

Ik kom al jaren in de Klein Vink en ben altijd super super tevreden geweest. Doordat wij zo vertrouwd zijn met het park zijn we pas laat komen aanrijden. Toen bleek dat opeens de slagboom om 23u sluit. We mochten dus met al onze koffers te voet door het park lopen, in het donker... Helemaal niet fijn!

Dat staat de mensen die op een warme dag nog vb een terrrasje doen buiten het park, of langer blijven tafelen dus ook te wachten. Denk hier aub nog eens over na... wij waren absoluut niet blij bij aankomst!!!!

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 februari 2024

Het bad en de sauna kunnen wel wat onderhoud gebruiken. In de dames kleedkamer zijn wat tegeltjes kapot en de roestplekken waren alom aanwezig. Het was wel schoon.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Gerda van der Ploeg-Manders
Datum: 21 februari 2024

Wij komen meerdere keren per jaar terug om een aantal dagen te genieten van de gastvrijheid, het Thermaal bad, de Wellness en de schitterende omgeving.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Veerle Vanhove
Datum: 20 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Mooi ruim park en prachtige ligging

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Zoals altijd, hebben we weer een perfect verblijf mogen hebben en blijft het volgens ons altijd een aanrader om hier naar toe te gaan.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

De huisjes zijn gedateerd. Bij ons waa de vloer vochtig geweest dus het zeil lis en daar kwamen veel mieren binnen. Op de vloer na was alles netjes en schoon. Het park blijft vernieuwen en de recreatie is in orde.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Heel aangenaam.
Hebben wel een aanpassing van kamer moeten invoeren wegens aanvankelijk teveel lawaai
in de omgeving van een drankautomaat.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.