Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 36.207 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Mark van Dam
Datum: 25 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Prima Park.
Het zwembad was gesloten wat bekend was maar helaas dan wel het volle pond moeten betalen voor de thermaalbaden.
Dat vonden we een beetje raar.
Verder fijn weekend gehad!!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen

Superfijn verblijf gehad. Mooi hotel. Vriendelijk personeel en even helemaal tot rust. Jammer dat ons niet verteld is bij het inchecken dat het restaurant ‘s avonds gesloten was waardoor we geen andere keus hadden dan in Arcen zelf te gaan eten…

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Toen we aankwamen bij het huisje waren alle tussen deuren open we hebben meteen de drie deuren dicht gedaan zodat we niet in elkaars huisje konden en ook om het geluid te dempen het kastje boven de magnetron was kapot het deurtje van de vriezer ging niet dicht en er was ook geen afstandsbediening voor de tv ik moest alles wat ik wilde gebruiken van keukengerei eerst schoon maken omdat alles vuil was we komen altijd graag naar dit park maar nu viel het allemaal wat tegen ook was het niet normaal druk in de thermaalbaden dat hadden we nog nooit mee gemaakt jammer

rating-pie

Naam: T.J.M. Harmsen
Datum: 25 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen

Gaat om het hotel en het restaurant in het hotel.

We hebben daar ontbeten en dat was perfect. Mooi aanbod en geweldige kwaliteit. Zoals gewoonlijk komen we weer terug.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen

Het was heerlijk.
We hadden wel meer vd sauna verwacht deze is nogal verjaard en je mist een lekkere relexruimte.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen

Leuke gezellige,vriendelijke zweer!

rating-pie

Naam: Sandra v.d. Van den Hoek
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Het was weer super.
Heerlijk warm water.
Vriendelijk personeel.

rating-pie

Naam: Peter Lubbers
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen

Goede uitleg door medewerkster.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen

Wij hebben genoten van ons kort verblijf in het hotel. Mooie ruime kamer met inloopdouche en toilet in aparte ruimtes. Wij zijn van plan om dit vaker te doen, in plaats van na een dag heerlijk relaxen in het thermaal bad in de avond na huis te rijden. Er was ook genoeg te kiezen aan het ontbijtbuffet. Dus met goed gevulde magen in de ochtend nog even genoten in de thermaal baden. Wel een opmerking: Het wachtwoord van de WIFI, vermeld in de folder, was verwarrend. Je zal verwachten invoeren bij Badhotel Arcen maar bij navraag bleek het Roompot te zijn.
Ook had mijn man moeite met de code invoeren om de voordeur te openen omdat de lichtval niet goed was.
maar dit terzijde. Het was genieten, genieten, genieten. Volgende maand weer!