Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

rating-pie

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6.238 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    7.1
  • Schoonmaak
    7.3
  • Service point
    8.3
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7.5
  • Zwembad
    7.4

Bekijk 6.238 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2024

wij komen hier vaker en het is elke keer fantastisch

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2024

Al met al wel waar voor ons geld want de hotelkamers die we hadden, 208 en 209, zijn voorzien van goede bedden en een frisse inrichting.

Tip is wel een instructie blad neer te leggen op de kamer waarop uitleg is over de bediening van de LED verlichting.
Mijn schoonvader van 80 plus heeft de knopjes niet begrepen van de LED verlichting waardoor hij de hele nacht met
het licht aan heeft geslapen.

Op zaterdag 6 juli 2024 hebben wij het diner genuttigd in het restaurant van het Parkhotel. Mijn schoonvader stoorde zich eraan dat de meeste mensen van het bedienend personeel geen Nederlands verstonden, en ook geen goedenavond zeiden.
Ik vond zelf het curry gerecht, veganistisch, niet lekker. De groenten die in het gerecht zaten leken uit een zak diepvriesgroenten te komen en het gerecht in zijn geheel was lauw van temperatuur. Daarnaast was de hoeveelheid groenten aan de matige kant.
De schnitzels van mijn schoonvader en van zijn reisgenote waren iets te lang gebakken.
Een probleem met een van de tafeltjes dat wiebelde, is prima en adequaat opgelost.

Op zondag 7 juli 2024 bestelde mijn schoonvader een paar Hertog Jan pilsjes bij het bargedeelte. Hij zou bijna Heineken pils krijgen en hij had toch echt om Hertog Jan gevraagd volgens hem.

Het ontbijtbuffet was prima in het algemeen. Genoeg keuze aan brood en broodbeleg.

Wij wensen Parkhotel Arcen veel succes in de toekomst en we komen graag nog eens terug.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
rating-pie
Naam: M en C
Datum: 10 juli 2024

relax

Thermaal bad veel rustiger en aangenamer nu het adults only is. Diner in hotel kan veel beter !!!

rating-pie
Naam: René
Datum: 10 juli 2024

Het verblijf was super , vriendelijke medewerkers het meeste netjes en schoon. Alles wijst zich vanzelf en anders laagdrempelig aan medewerkers een vraag stellen. Het eten en bediening in het restaurant zijn super. Op de een of andere manier is het restaurant niet sfeervol terwijl je daar bij het ontbijt geen last van hebt. Verder was het weer heerlijk!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Mila
Datum: 10 juli 2024

Rust gevend vakantie

Ben goed geholpen Vriendelijke persoon Schone kamer

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2024

Vriendelijk mensen die op het parken werken een dikke 10 alle mensen receptie zwembad bij fietsen huren top mensen heel vriendelijk

rating-pie
Naam: Jan Rutjes
Datum: 10 juli 2024

Meestal komen we wat vroeger aan en kijken dan al rond het huisje. Daar treffen we een rokende medewerker aan die rustig in een stoeltje zit te roken. Naast restanten van een gehouden barbecue. Hij schrikt en gaat gelijk verder met de schoonmaak. Hij had beter de rommel op kunnen ruimen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2024

Aanrader

De camping was prima

rating-pie
Naam: Cora
Datum: 09 juli 2024

We vonden de huisjes wel wat vies. Vaatwasser die niet goed werkte. Dekbedden met urine en bloedvlekken.

rating-pie
Naam: Ria
Datum: 09 juli 2024
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.