Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 20.259 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Leo van Loon09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Het was een aangenaam verblijf, met de volgende opmerkingen:
Er zijn bij het groepsverblijf te weinig parkeer plaatsen. Wij kwamen met vier autos uit verschillende plaatsen. Parkeren buiten de poort is geen redelijke optie.
Het regelen van de verwarming is moeilijk, onduidelijk.

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Rust, rust, rust

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Een heerlijk verblijf, komen graag weer terug

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Ligging van het park.

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Prijs - kwalteit viel tegen

Marin Post09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Wij hebben erg genoten van ons verblijf op Residence Klein Vink. Aardig personeel, prachtig onderhouden park, veel te doen in de omgeving. Echt geweldig!

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

mooi park, ruim opgezet veel natuur. Ligging huisje mooi, praktisch ingericht. Oud huisje, maar prima meubeld. Helaas zaten er wat gaten in de vloer van de badkamer. Dat is dan wat smoezelig, maar verder een prima huisje. zeker voor de prijs. Zwembad....in een woord KOUD. Je blijft er niet lang, want wijzelf maar ook de kinderen bibberen al snel van de kou. Een paar ballen oid waar kinderen mee kunnen spelen zou ook leuk zijn.
Het was voor ons onduidelijk waar het cafe was cq waar je iets kon drinken. tenminste het moest open zijn, maar wij zagen nergens licht of een deur die open ging. Ook navraag bij een medewerkster leverde geen duidelijkheid. UIteindelijk bij DE BRON iets gaan drinken. Dat was uitstekend!

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Wij hadden een 10-persoonshuis met 7 personen. Deze accommodatie was heel prima: Volop ruimte, voldoende slaapkamers, twee badkamers, meer dan voldoende huisraad, een prima afwasmachine. Perfect, we hebben het uitstekend naar onze zin gehad. Voor herhaling vatbaar.
Het niet hoeven inchecken bij de receptie was voor ons een top-ervaring: Met de keycards die wij thuisgestuurd kregen konden wij met alle drie de autos op verschillende aankomsttijden meteen het park op. Parkeergelegenheid voor alle autos bij onze accommodatie: Perfect! De verlichte midgetgolfbaan was geschikt voor jong en oud: Wij hebben ons 2 uurtjes uitstekend vermaakt op de 18 banen. Eens een keer iets anders dan bowlen :) Kortom: We hebben echt 100% genoten van ons weekendje weg bij Roompot. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit voor herhaling vatbaar was. Complimenten !

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Gezellig weekend met hele familie

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Prima weekend. Jammer dat de vaatwasser niet functioneerde en dat dat ook niet opgelost kon worden door de technische dienst. Steeds met de hand moeten afwassen