Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Noord-Limburg

Bent u toe aan een vakantie maar wilt u niet te ver weg? Denk dan eens aan een vakantiepark in Noord-Limburg. Limburg staat bekend om de gastvrije mensen en bourgondische gezelligheid. Huurt u een vakantiehuis bij Résidence Klein Vink? Dan bent u verzekerd van een heerlijke en onbezorgde vakantie in een gezellige en prachtige omgeving. Lees op deze pagina meer over een vakantie Noord-Limburg.

Uw perfecte vakantiehuis in Noord-Limburg

Op vakantiepark Noord-Limburg Résidence Klein Vink zijn er diverse verschillende typen vakantiehuizen, villa's en campingplaatsen waaruit u kunt kiezen. Grote kans dat uw perfecte vakantiehuis Noord-Limburg hier tussen zit. De vakantiewoningen hebben een luxe en moderne uitstraling. Ook binnen is de inrichting licht, ruim en modern.

Ontdek onze accommodaties

Uitgebreide faciliteiten op ons vakantiepark Noord-Limburg

Boekt u een verblijf op vakantiepark Noord-Limburg, dan kunt u gebruik maken van tal van uiteenlopende faciliteiten. Kleine kinderen vervelen zich geen moment met Koos Konijn en ook voor de wat oudere kinderen is er genoeg te beleven en te doen. Op het bungalowpark Noord-Limburg zijn er verschillende speeltoestellen te vinden, een indoor speeltuin en een overdekt zwembad. Vanuit uw vakantiewoning Noord-Limburg wandelt u zo even naar de parksupermarkt of naar de kadoshop. Verder zijn er verschillende horecagelegenheden te vinden op het vakantiepark. Bekijk de faciliteitenpagina voor meer informatie over de faciliteiten op Résidence Klein Vink.

Ontdek de faciliteiten

Thermaalbad Arcen

Vakantieparken Noord-Limburg hebben door hun ligging vaak al een streepje voor. De omgeving is immers prachtig en zeer divers. Verblijft u tijdens uw vakantie Noord-Limburg op Résidence Klein Vink, dan geniet u echt van de vakantie. Bij uw verblijf krijgt u namelijk elke dag 2,5 uur gratis toegang** tot het Thermaalbad Arcen. Een heerlijk wellness center waar u helemaal tot rust kunt komen. ** Dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen geldt enkel voor gasten van Résidence Klein Vink onder de volgende voorwaarden. De huisregels voor van Thermaalbad Arcen blijven van toepassing.

Ontdek de wellness
<