Vakantiehuisje Limburg

De leukste vakantiehuisjes in Limburg

Bent u op zoek naar dat ene perfecte vakantiehuisje in Limburg? Bekijk dan eens het grote aanbod vakantiehuisjes op familie- & wellnesspark Klein Vink. Op ons vakantiepark vindt u knusse vakantiehuisjes in Limburg voor twee personen maar ook vakantiehuisjes voor gezinnen. Ook grotere groepen kunnen uitstekend bij ons terecht. Met welk gezelschap u ook de vakantie wilt vieren, op Klein Vink vindt u dus altijd een passend vakantiehuisje in Limburg.

Verschillende typen vakantiehuisjes

Op Klein Vink bieden wij een verscheidenheid aan vakantiehuisjes aan. Grote kans dat uw ideale vakantiehuisje ertussen zit! De huizen hebben een lichte inrichting en zijn ruim en comfortabel opgezet. Verder heeft u de keus om uw vakantie huisje aan te passen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo wordt de vakantie nog bijzonderder!

Ontdek onze accommodaties

Een compleet en veelzijdig familiepark

Vakantiepark Klein Vink is een echt familiepark met vele uiteenlopende faciliteiten. Op die manier is er altijd wel wat te doen voor iedereen. Vanuit uw accommodatie loopt u zo even naar het zwembad, de supermarkt of naar één van de horecagelegenheden.

Ontdek onze faciliteiten

Thermaalbaden

Verwen uzelf tijdens de vakantie. Bezoek dagelijks de vele wellness- en beauty faciliteiten van de op het park gelegen Thermaalbaden Arcen. Als gast van Résidence Klein Vink krijgt u namelijk elke dag gratis 2,5 uur toegang** tot dit luxe kuuroord. Dat maakt uw verblijf in uw vakantiehuisje Limburg helemaal af. ** Dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen geldt enkel voor gasten van Résidence Klein Vink onder de volgende voorwaarden. De huisregels voor van Thermaalbad Arcen blijven van toepassing.

Ontdek de wellness