Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bloemen bestellen

Er is vaak een reden om iemand een bos bloemen te sturen. Voor een verjaardag, jubileum of trouwdag bijvoorbeeld. Wilt u iemand graag verrassen met een mooie bos bloemen tijdens zijn verblijf op vakantiepark Klein Vink? Dan kunt u deze bestellen bij LaBELLEFLEUR in Arcen. Deze bloemenzaak is een begrip geworden in het pittoreske Arcen en kan u van de mooiste boeketten voorzien. Ook is het mogelijk om een kaartje bij de bloemen te laten bezorgen of zelfs een cadeautje, zoals een knuffel of een fles bubbels. Bestellen doet u heel eenvoudig via hun webshop of neem telefonisch contact op.

Contactgegevens:
Bloemist LaBELLEFLEUR
Adres: Raadhuisplein 17 5944 AH Arcen
E-mail: info@labellefleurarcen.nl
Telefoon: 0774733744
Website: http://labellefleurarcen.nl/

Bekijk de webshop

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.