Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Limburg

In het zuidoosten van Nederland ligt de provincie Limburg. Een vakantie in Limburg staat in het teken van gezelligheid, cultuur en een prachtige natuur. Maar vakanties in Limburg zijn vooral ook lekker ontspannen en genieten. Zeker als u kiest voor een verblijf op Klein Vink, een resort wat uit vier delen bestaat. Allereerst is er vakantiepark Klein Vink, het luxe villapark Résidence Klein Vink, het Parkhotel Bad Arcen en de camping. Voor iedere vakantiewens en voor elk gezelschap is hier dus een passende accommodatie te vinden. Het park ligt midden in een schitterend natuurgebied, namelijk het Nationaal Park De Maasduinen en aan de rand van kuurstad Arcen. Deze locatie brengt natuurlijk een ruim aanbod aan wellness mogelijkheden en prachtige fiets- en wandelroutes met zich mee. Maar ook wat cultuur betreft komt u niets te kort in de omgeving. Klein Vink heeft genoeg bezienswaardigheden en gezellige plaatsen in de directe omgeving.

Volledig ontspannen tijdens een vakantie in Limburg

Tijdens vakanties in Limburg op dit park kunt u heerlijk genieten van het bronwater met een temperatuur van 35 graden Celsius. Het bekende Thermaalbad Arcen is namelijk gesitueerd op het park. De Parkhotel gasten hebben onbeperkt toegang, terwijl sommige gasten van Résidence Klein Vink dagelijks 2,5 uur toegang hebben. Sommige gasten van Klein Vink kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de wellness faciliteiten. Maar ontspannen kunt u eigenlijk overal op het park. Klein Vink staat bekend om zijn rustgevende en ontspannende omgeving. Toch is het park zeker niet saai en voor de kinderen is er genoeg vertier te vinden. Zo zijn er diverse (indoor) speelplekken, een overdekt zwembad en een Kids Club met Koos Konijn. Maar er zijn nog meer faciliteiten, zoals een supermarkt, vismogelijkheden en waterrecreatie, gratis sport en animatie en kanoverhuur.

Ontdek onze faciliteiten

Verschillende typen accommodaties en een camping

Ook als u fietsen wilt huren om tijdens uw vakantie in Limburg door de bossen met de vennen en rivierduinen te fietsen, dan kunt u ze huren op het park. Een vakantie op dit park biedt u een breed scala aan accommodaties, waarvan sommige zelfs geschikt zijn voor maximaal 16 personen. Veel accommodaties zijn vrijstaand en de wifi op het park is gratis. De Résidence Klein Vink is eigenlijk een luxueuze uitbreiding op het park met bungalows en villa’s. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de camping of het hotel. Voor welke accommodaties u ook kiest ze zijn allemaal van alle gemakken voorzien en ook de camping heeft veel campingfaciliteiten.

Ontdek onze accommodaties

Genoeg te ontdekken in de directe omgeving

Tijdens uw vakanties in Limburg kunt u ook nog een bezoek aan Duitsland brengen. Het park ligt namelijk dicht bij de Duitse grens. Ook hier vindt u schitterende natuurgebieden, boeiende steden en leuke dorpen. Bezoek bijvoorbeeld eens de Duitse stad Xanten met zijn Romeinse opgravingen. Maar Arcen ligt ook maar 12 kilometer van het gezellige Venlo af. Het Limburgs Museum in Venlo is zeker een aanrader. Net zoals de Koffieschenkerij Genuujerie die pal aan de beroemde Pieterpadroute ligt. Lekker even een pannenkoek eten en de dieren aaien op de Kinderboerderij Hagerhof zullen de kinderen geweldig vinden. Net zoals een bezoek aan het attractiepark Toverland.

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.