Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Het huisje kwam uit de jaren 60. Dat verklaarde waarom de huur zo goedkoop was, maar dit was bij boeking niet echt duidelijk.. Temperatuur douche was nauwelijks goed in te stellen, te koud of te warm. Kranen die wiebelden.
Huisje was netjes en schoon en lag prachtig in d natuur.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Prima park, prijs kwaliteit is, zoals Roompot parken in het algemeen, prima in verhouding.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: R.M Kokkelkoren
Datum: 17 mei 2024

hebben een heerlijke midweek gehad in een prachtig huisje en dito tuin.

Alleen een ding wat opvalt. Nergens in het huis zijn haakjes aanwezig voor handdoeken, theedoeken..
Wat kan het makkelijk zijn om hier wat aandacht aan te besteden. Ook in de slaapkamers kun je niets ophangen. Verder prima.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Fijne vakantie met mooi weer. Mooi huisje met veel privacy.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Willem Nugteren
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: TF
Datum: 17 mei 2024

Heerlijk vakantiepark in de natuurrijke omgeving, veel rust en ruimte en gezellige functionele bungalows. We hebben genoten!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Heerlijk rustig

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Wat een prachtig park. Nog niet eerder zon ruim opgezet park gezien zalig!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Dit gaat alleen over thermaalbad, als vorige vraag...graag meer controle op het houden aan de voorschriften van de sauna, bloot is bloot en niet stiekem een zwembroek onder de handdoek (mannen).

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: T Vredeveld
Datum: 17 mei 2024

Nette accommodatie, wij hebben erg genoten.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.