Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Naam: Rien x Glastra
Datum: 18 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

geweldig kom steeds terug goed ontbijt kamer bedden prima therm bad heerlijk ik geef n 10 gr rien glastra ik ben fan v roompot laatst nog in frankrijk geweest was daar heerijk super sta caravan prima in orde vr groet rien

Naam: Martin Tulen
Datum: 18 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi park, perfecte locatie, jammer van de te harde bedden en gewijzigde openingstijden thermenaal bad

Naam: Edo Veldhuijzen
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

De rustige uitstraling en de verbeteringen tov voorgaande jaren.

Naam: Hans Walsmit
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

ik vond het jammer dat de voorzieningen zo laat open gingen , men zou kunnen overwegen de hotel gasten een eigen bandje te geven dat scheelt veel oponthoud.

verder hebben wij een fijn verblijf gehad

mvg Hans Walsmit

Naam: Birgit
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Alles was goed je hebt wel vakantie maar j,e mist wel een klok in de huiskamer of keuken. En een terras mat. Groeten van Fam. Schmitz.

Naam: Jan van Bekhoven
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Mooi park met goede faciliteiten. Jammer dat kampeerplaatsen klein zijn en tussen de vele stacaravans op jaarplaatsen liggen.

Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

we hebben een mooi wekend gehad daar voor dank
alleen de wifi was zeer slecht
en het kaartje van de slagboom werkte niet , daar ben ik nog over gebeld dat was wel netjes
groet Jos en Petra

Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Bij reservering erbij zeggen dat ze ergens anders moeten reserveren bij een restaurant.we had pas bij de derde restaurant waar we terecht konden.
De bedden schroven telkens uit elkaar
Dat was wel irritant.

Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi park al een paar keer geweest

<