Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Slecht verblijf

Het was heel slecht huisje was heel vies schimmel, oud, kapot. Beestjes in de badkamer. Geen ruimte om een baby bed neer te zetten

rating-pie
Naam: Joop
Datum: 17 juni 2024
rating-pie
Naam: Leo
Datum: 17 juni 2024

Lang weekend

Niet al te druk Park vlakbij termaal bad arcen

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

we hadden een zes persoons huisje..wij waren samen daar is dit huisje veel beter voor geschikt.en niet voor een gezin voor zes personen.je weet dan niet waar je alles moet laten.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024

Heerlijk gehad in de spa en hotel. Uitgebreid ontbijt. Mooie kamer. Vriendelijke en behulpzaam personeel.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024

Ik vond het heerlijk! Maar het zou echt de sfeer ten goede komen als de vochtplekken, scheurtjes e.d. opgeknapt zouden worden. En ik vond de medewerkers die de (ochtendgymnastiek ?) deden niet heel inspirerend en motiverend. Eerder het tegenovergestelde. Hebben jullie wel eens gedacht aan een bewegingsagoog of psychomotorisch therapeut? Deze mensen kunnen echt anderen weer plezier geven in bewegen.

Verder was het lekker rustig en is het fijn dat er medewerkers rondlopen. Iedereen is gastvrij en vriendelijk.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Ronald Gilein
Datum: 16 juni 2024

Het was weer een heerlijk genieten tijdens ons tweedaags verblijf in het hotel en het fantastische thermaalbad, de bediening in het restaurant van één van de dames verdient een groot compliment, altijd vrolijk en een aanwinst voor het hotel. De andere van buitenlandse afkomst medewerkers ook een groot compliment natuurlijk maar de vrolijkheid van deze dame viel meerdere mensen op. Menig restaurant zou willen dat ze zulk personeel zouden hebben.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024

Heel goede fietsen. Spontane hulp om zadel op de juiste hoogte te stellen. Leuk dat het voor 24u was.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Ans van Rossum
Datum: 16 juni 2024

Park is prima

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.