Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: Anita
Datum: 08 juli 2024

Mooi groot huis. Veel groen

rating-pie
Naam: Aad
Datum: 08 juli 2024

Mijn vakantie bij Roompot klein vink

Heel mooi park en de omgeving is heel leuk voor elk wat wils

rating-pie
Naam: Maria Korpel
Datum: 08 juli 2024

Het was heerlijk!
Jammer dat de technische dienst niet onze beide problemen heeft opgelost.
Want de 2 pasjes bij huis 585C werkten beiden bij de binnendeur NIET!
We kregen een sleutel mee, waar we het alle dagen mee moesten doen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Carola
Datum: 08 juli 2024

Zo jammer!!

De bungalows zijn in de afgelopen 5 jaar zo erg uitgewoond dat de staat niet eens Oostappen waardig is. 3x gestruikeld over opbollend zeil, alles te vies om aan te raken, deur van douchecabine die niet sluit en ga zo maar door! Echt schandalig!!

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Altijd genieten bij Residence Klein Vink

Wij komen al een paar jaar op Residence klein vink, in totaal denk ik nu 12, 13 keer geweest voor een korte of langere vakantie. Vooral het Thermaalbad is voor ons een grote plus én de mooie omgeving van de Maasduinen.

rating-pie
Naam: Vera
Datum: 07 juli 2024

Fijn verblijf

We hebben het fijn gehad, personeel heel vriendelijk

rating-pie
Naam: S Neep
Datum: 07 juli 2024

Heerlijk verblijf altijd hier!
Lekker ontspannen…

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juli 2024

We hebben een goed verblijf gehad. Kamers waren lekker ruim, bedden waren wel te zacht, schone kamer.
Het bad was heerlijk warm en ruim genoeg, met de massage behandeling ging even wat mis, maar netjes opgelost en het was heerlijk😊Restaurant vond ik het assortiment klein, en de snitsel lekker gefrituurt te zijn. Personeel was vriendelijk en leuk dat er zoveel anderstalige mensen werken. Jammer dat de snackbar al een om half 9 dicht is.
Verder een net en schoon park.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Mgpa Burghoorn
Datum: 07 juli 2024

Een aanrader.

Goed ontbijt, maar misschien kan er iets van glutenvrije granola / muesli, of noten, pitten, zaden komen? De eerste dag kreeg ik een plank vol glutenvrije broodjes en een flensje. De tweede dag begreep de serveerster me niet. Ze zou het gaan navragen. Ik heb haar niet meer gezien. Gelukkig waren er scrambeled eggs en yoghurt (naturel, fijn!).

Ontspannen verblijf in het termaalbad. Ruim opgezet alles. Makkelijk parkeren. Goede wifi.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juli 2024
  • Algehele verblijf
    2
  • Gastvrijheid
    4
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.