Bungalow Limburg

Een bungalow Limburg, dat is pas genieten van de vakantie!

Denk u aan een vakantie in eigen land? Denk dan ook eens aan Arcen in Noord-Limburg. Huurt u een vakantiebungalow in Limburg, dan bent u verzekerd van een vakantie in een prachtige en veelzijdige omgeving waar iedereen van zal genieten. Het bosrijke gebied is ideaal voor fiets- en wandel liefhebbers. Daarnaast staat Limburg natuurlijk bekend om haar gastvrije en bourgondische inslag. Dat wordt dus heerlijk genieten van de vakantie vanuit uw comfortabele vakantiebungalow in Limburg.

Kenmerken Klein Vink:

  • Prachtig gelegen in een bosrijk gebied
  • Thermaalbaden Arcen
  • Animatieprogramma (Koos Kids Club)
  • Overdekt zwemparadijs op
  • Een echt familiepark

Vakantiebungalows Limburg op een compleet familiepark

Klein Vink is een echt familiepark waar iedereen, van de jongste tot de oudste, het naar hun zin zal hebben. Het park kent een ruime opzet waar comfort, luxe en natuur hand in hand gaan. Verder is er natuurlijk een scala aan faciliteiten waar u tijdens uw vakantie gebruik van kunt maken. Vanuit uw vakantiehuis loopt u zo naar het overdekte zwemparadijs of misschien beproeft u liever uw geluk op één van de vele sport- en speelvelden die er op het park zijn te vinden. Liever de voeten droog houden maar wel waterpret beleven? Ook dan hoeft u niet binnen te blijven. Huur bijvoorbeeld een waterfiets of een kano.

Thermaalbad Arcen

Even lekker relaxen tijdens de vakantie? Laat uzelf dan verwennen in spa- en kuuroord Thermaalbad Arcen. Als gast van Résidence Klein Vink heeft u namelijk dagelijks 2,5 uur gratis toegang** tot deze wellness voorziening.

** Dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen geldt enkel voor gasten van Résidence Klein Vink onder de volgende voorwaarden. De huisregels voor van Thermaalbad Arcen blijven van toepassing.

Bungalows in Limburg te midden van een prachtige omgeving

Niet alleen op het park is er genoeg te zien en te beleven. Trek er ook zeker op uit om de veelzijdige omgeving van Arcen te leren kennen. Vlakbij vindt u bijvoorbeeld de Hertog Jan Brouwerij, zeker een bezoekje waard. Ook attractiepark Toverland is een leuke tip voor een leuk dagje weg tijdens uw vakantie in Arcen. Natuurlijk kunt u ook de nabij gelegen steden Venlo of Venray eens bezoeken. Ideaal voor een dagje winkelen of om gewoon gezellig op een terrasje te vertoeven. Na een actieve dag is het heerlijk uitpuffen in uw eigen bungalow Limburg.

Accommodaties

Op Klein Vink kunt u kiezen uit verschillende typen vakantiebungalows Limburg. Zo zijn er bijvoorbeeld bungalows speciaal ingericht voor gezinnen met peuters, zijn er accommodaties waar huisdieren welkom zijn en beschikken enkele accommodaties over een eigen kajak.

Bungalows in Limburg voor grote groepen

Komt u vakantie vieren met een grote groep? Misschien wel met heel de familie, uw vriendengroep of misschien wel met collega’s? Bekijk dan ook zeker eens ons ruime aanbod aan groepsaccommodaties. Er is zelfs een vakantiebungalow geschikt voor maximaal 16 personen.