Bungalow Limburg

Vakantiepark Klein Vink ligt midden in de schitterende natuur van Limburg. Een unieke ligging, zeker ook omdat het net boven het pittoreske Arcen ligt en onder het Nationaal Park de Maasduinen. Juist doordat de bungalows in Limburg omringd zijn door al deze bijzondere plekken is het een geweldige vakantieplek. In de omgeving vindt u namelijk tal van leuke en mooie bezienswaardigheden, genoeg mogelijkheden voor sportieve activiteiten en heel veel Limburgse gezelligheid. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft u ook Duitsland met zijn mooie natuurgebieden en gezellige plaatsen nog in de nabijheid liggen. Maar zelfs als u op het vakantiepark zou blijven, hoeft niemand zich te vervelen. Er zijn genoeg parkfaciliteiten bij de bungalows in Limburg waarmee het hele reisgezelschap vermaakt kan worden.

Volledig ontspannen bij de bungalows in Limburg

Maar misschien wilt u wel helemaal niets doen, maar gewoon lekker even ontspannen en genieten van elkaar. Ook dat kan natuurlijk op vakantiepark Klein Vink. Het vakantiepark is verdeeld in vier delen, namelijk het vakantiepark Klein Vink, de luxe Résidence Klein Vink, de camping en Parkhotel Bad Arcen. Bij het Parkhotel ligt het bekende Thermaalbad Arcen en afhankelijk van uw accommodatie keuze kunt u hier gratis gebruik van maken. Daarnaast zijn er nog andere beauty en wellness faciliteiten of u kiest voor een accommodatie met een eigen sauna. Ontspannen kunt u overal op het park, mede ook door de rustgevende omgeving. Er zijn verschillende typen accommodaties. Zo zijn er de ruime groepsbungalows die geschikt zijn voor maximaal 16 personen. Maar u kunt ook kiezen voor een speciale kindervilla of een chalet wat geschikt is voor mindervaliden. Sommige bungalows hebben zelfs een eigen kajak. Alle accommodaties hebben gratis wifi.

Sport en spel plezier rondom de bungalow in Limburg

Als het tijd is voor een ander soort ontspanning dan wellness, dan heeft u op het park veel mogelijkheden voor alle leeftijden. U kunt hier het hele jaar door lekker zwemmen in het overdekt zwembad of een potje Glow in the dark minigolf spelen. Maar zijn ook verschillende mogelijkheden voor waterrecreatie in het natuurbad. U kunt bijvoorbeeld een kano of een waterfiets huren of lekker gaan vissen. Er is een indoor speeltuin en verschillende outdoor speeltuintjes, maar er is ook een speciale Kids Club waar Koos Konijn zich regelmatig laat zien. Dan zijn er nog de sport- en speelvelden, de fietsverhuur en de gratis sport en animatie. Zo kunnen we nog wel even doorgaan dus u begrijpt dat van verveling bij de bungalow in Limburg geen sprake hoeft te zijn.

Leuke uitstapjes maken

Maar u kunt ook vanuit de bungalow in Limburg leuke uitstapjes gaan maken. Als de kinderen even wat anders willen dan al die speelmogelijkheden op het park dan is het attractiepark Toverland in Sevenum een echte aanrader. Ook het speelpark Klein Zwitserland in Tegelen is erg leuk. Heeft u altijd al eens een stukje van het beroemde Pieterpad willen lopen? Stop dan ook even bij de Koffieschenkerij Genuujerie wat pal aan het pad gelegen is op een rustieke locatie in Venlo. Vergeet ook niet het gezellige Arcen te bezoeken. Ook hier valt genoeg te doen.