Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Last minute Limburg

Op korte afstand van de Duitse grens ligt een echte Limburgse parel voor een last-minute in Limburg. Vakantiepark Klein Vink wordt namelijk omringd door een schitterende natuur en pittoreske plaatjes. Middenin het Nationaal Park de Maasduinen en bij het leuke plaatsje Arcen heb je alles in de directe omgeving wat een last minute in Limburg zo leuk maakt. Ook het vakantiepark zelf is een echte topper. Het bestaat uit vier delen waardoor je verschillende overnachtingsmogelijkheden heeft. De vele faciliteiten op het park, de comfortabele accommodaties, de campingmogelijkheden en het bekende Thermaalbad Arcen wat ook op het park ligt, maken de last minutes in Limburg compleet.

Veel accommodatiemogelijkheden voor een last minute in Limburg

Veel accommodatiemogelijkheden voor een last minute in Limburg Klein Vink bestaat uit het vakantiepark Klein Vink, het luxe Résidence Klein Vink, de camping en Parkhotel Bad Arcen. Bij het hotel ligt ook het Thermaalbad. Afhankelijk van je accommodatiekeuze kun je hier gratis gebruik van maken. Zo kunnen de gasten van Résidence Klein Vink bijvoorbeeld dagelijks 2,5 uur gratis naar het Thermaalbad en de gasten van het hotel kunnen onbeperkt hier gebruik van maken. Wanneer je behoefte hebt aan ontspanning voor lichaam en geest dan is dit vakantiepark echt een uitstekende keuze voor last-minutes in Limburg. Behalve het thermaalbad zijn er nog andere beauty- en wellness faciliteiten en er zijn zelfs accommodaties met een eigen sauna. Er zijn ook speciale groepsbungalows waar je met maximaal 16 personen kunt verblijven. Of misschien kies je wel liever voor de special kindvriendelijke villa's of voor de chalets voor mindervaliden. Er is zoveel keus, je kunt zelfs voor een bungalow met een eigen kajak kiezen. Voor welke optie je ook kiest, overal heb je gratis wifi.

Ontdek onze accommodaties

Activiteiten en faciliteiten voor alle leeftijden

Mede door de flinke waterpartij bij het park kun je genieten van de mogelijkheden voor waterrecreatie. Op het park kun je een kajak of een waterfiets huren of lekker van je rust genieten door te gaan vissen in de prachtige omgeving. Waterpret vind je ook in de zwemvijver of in het overdekte zwembad op het park. Daarnaast zijn er nog verschillende andere faciliteiten die het verblijf aangenaam maken. Zo kunnen de kinderen zich uitleven op de verschillende speelplekken of op de speciale Kids Club met Koos Konijn. Er zijn tal van gratis sport- en animatieactiviteiten. Ook het lasergamen en het minigolf op het terrein zullen goed in de smaak vallen. En als je fietsend de omgeving wilt verkennen, kun je ook fietsen huren op het park.

Ontdek onze faciliteiten

Tijden de last-minute Limburg de mooie omgeving ontdekken

Mooie wandel- en fietsroutes zijn er genoeg in de omgeving. Hier ligt zelfs ook het beroemde Pieterpad. Op een rustieke locatie aan het pad ligt in Venlo de Koffieschenkerij Genuujerie, een plek die de moeite waard is om even een pauze in te lassen. Ook de schitterende showtuinen vol met rozen bij het Rosarium in Lottum zijn een bezoek waard. De kinderen zullen een dagje Toverland in Sevenum of het speelpark Klein Zwitserland in Tegelen geweldig vinden, maar ook de kinderboerderij Hagherhof is erg leuk. Arcen is een gezellig stadje met een vestingshistorie die nog duidelijk zichtbaar is. De fraaie kasteeltuinen zijn een echte aanrader.

Ontdek de omgeving
<