Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 25.241 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Sue Anne van der Lee
Datum: 25 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Het was een heerlijk weekendje weg. Alleen 1 kleine tegenvaller was de bank in ons 2 persoons huisje. Het onderste zit kussen schoof telkens naar voren waardoor de bank niet helemaal lekker zat. Verder echt super genoten!

Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hebben het prima gehad. Huisje was in slechte conditie en niet heel schoon maar voor een weekend mag dat de pret niet drukken.....
Personeel was vriendelijk.
Zaterdagavond wel een domper met eten afhalen bij het restaurant. Via de app lukte het niet, toen gebeld maar telefoon stond uit. Toen snel naar toe gefietst. Erg druk dus pas na 25 minuten aan de beurt. Wilde pizzas bestellen, maar die waren op!!!
Dus toen nog wat anders moeten regelen en uiteindelijk pas half 9 gegeten.

Naam: Marc Bijen
Datum: 24 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Relax, rustig, veilig en luxe.

Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Naam: Wally Hoekstra
Datum: 23 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hebben genoten. Dit park ligt in een prachtige omgeving. We hadden een prachtige accomodatie. Met veel ruimte in en om het huis.
Huisje 396, ligt wel een eind van het begin van het park. Maar we konden gelukkig fietsen huren. Speeltuinen leuk.

Naam: Gertjan Wentholt
Datum: 23 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Plum
Datum: 23 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Naam: M.P. Matzinger
Datum: 23 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Arcen kleinvink is prima. Mooie ligging. leuke huisjes

Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

we hadden huisje 45 de kachel bleek het niet te doen ( was ook al bekend bij de monteur , )en het glas van de kachel was al jaren niet schoongemaakt.
het bubbelbad deed het helemaal niet ( brandde wel lampjes. ) toen het bad vol met water stond leek het wel of het water al super smerig was. dus we hebben hem helemaal niet gebruikt.
in de douche cabine kon je ook een knopje indrukken , maar we wisten niet wat er moest gebeuren ( er gebeurde zo wie zo helemaal niets)
Er was ook geen gebruiksaanwijzing aanwezig.
verder wel mooi huisje hoor,

Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

prima park, mooie omgeving

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.