Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 21.565 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

AnoniemJohn K28 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

mooi park, wel betere schoonmaak van de huisjes.

L van Wouwe28 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Altijd een prettig weerzien

Hendrika (rita) Mooiweer27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Relaxed en ontspannen en.........in deze corona crisis zijn er heel goede maatregelen getroffen, waardoor wij ons heel veilig gevoeld hebben.

Ria Verheul27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Serene rust rust en nog eens rust

Lucien Bracke27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben dit huis geboekt voor 75 euro wij korting via oudjaars avond hebben huis voor 75 euro genomen .bij aankomst zijn wij naar huisje 23 gaan kijken maar leek helemaal niet op de foto van het huis je dat wij gezin hebben.
zijn terug naar receptie gegaan omdat wij niet tevreden waren bedden veel te laag voor onze ouderdom kleine ruimtes en niet netjes binnen .
bij receptie andere woning gevraagd kregen er een maar moesten 50 euro bij betalen.
Dus in het kort wij zijn niet zo erg tevreden pover dit park.

Adri27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Heerlijk tot rust gekomen en nu al aan het kijken voor een volgende boeking

Anoniem27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Wij zijn echt fan hahaha alleen de bedden liggen nog steeds niet zo lekker... maar verder was t weer heerlijk

Anoniem27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

10

hintzen27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Leo de Jaeger27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ontspannend