Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 25.802 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 06 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Ontspannen, rustig, door coronaregels minder te doen, park ziet er netjes uit en een mooie omgeving.

Naam: Anoniem
Datum: 05 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben genoten van een heerlijk weekje weg op het park. De prijs-kwaliteit is goed in orde.
De bedden mogen wat ons betreft vernieuwd worden. De veren waren, zeker bij de kinderbedden, voelbaar.
De gordijnen schijnen erg door, waardoor je vroeg wakker wordt.
Wat fijn dat ons huisje zoveel privacy had. Ook de loungebank was een heerlijke aanvulling.
Wij zijn vaste Roompotbezoekers en het zou leuk zijn als er een soort spaarsysteem zou komen voor leuke extraatjes.

Naam: Anoniem
Datum: 05 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Helaas koud water met douchen in T1.

Naam: Anoniem
Datum: 05 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

een mooi groen park met veel verschillende soorten huisjes, de geschakelde oude huisjes zijn wel aan een renovatie toe: enkel glas, deuren en ramen die niet goed dicht konden, jammer dat alle indoor activiteiten dicht waren, maar daar konden jullie niets aan doen,
veel wandel- en fietsroutes in de buurt

Naam: Marijke Kraaij
Datum: 05 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Prachtige locatie, vriendelijke personeel. Ondanks Corona maatregelen prima plek om even een weekje te ontstressen.

Naam: Anoniem
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben het enorm naar ons zin gehad. Ruim park met mooie omgeving. Het huisje was best oud, maar prima onderhouden met een mooi grasveldje ervoor.

Naam: M.J. van Veen
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Komen hier nu 30 jaar. Meestal nemen wij hetzelfde huisje want nemen vaak onze 2 chihuahuas mee. En het meer is dan voor mijn man vlakbij. Mijn man houdt veel van karpervissen. Hij heeft een hersenbloeding gehad en kan niet tegen teveel drukte. De huisjes zijn grandioos gebouwd.. Je hebt zo weinig last van andere buren.

Naam: Anoniem
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Frenck Struijer
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Super mooie locatie, fijn park en hele vriendelijke medewerkers. Komen hier zeker nog een keer terug.
Een tip de bedden zijn wel aan vervanging toe

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Best tevreden