Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 20.623 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem16 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Prima hotel om op een makkelijke manier gebruik te kunnen maken van de thermaalbaden.

Anoniem16 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Prima hotel met heerlijk zwembad.

Anoniem15 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

HEERLIJK!!! ALLEEN JAMMER VAN DE BEDDEN. SMAL EN NIET ERG COMFORTABEL. TOCH KOMEN WE TERUG.

Gera van Sint Annaland14 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Mooie ruime kamers.Alles is brandschoon!
Wij komen hier regelmatig.

Brigitte Aangenendt14 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Heerlijk genoten

Anoniem14 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Ontbijt is wel redelijk goed ,van alles genoeg
Maar het diner was erg slecht, alleen het voorgerecht was wel goed , maat het hoofdgerecht was wel heel erg slecht ,wij hadden dit vooraf geboekt (gebeld) dit hadden we niet moeten doen.
In verhouding prijs _kwaliteit_ was dit heel erg duur
En ook het nagerecht was heel slecht ,dit ,vergeleken met andere jaren ,en de drank die wij namen aan de bar ,een HUGOwijn hadden ze ons ook niet verteld dat dit een cocktail was ,7,50 p/glas ,wij voelen ons een beetje belazerd
Dit alles was erg jammer want wij komen ieder jaar terug ,om bij jullie ook de verjaardag van mijn vrouw te vieren, en wij hadden ook wel een kado verwacht


Dus beter op letten en meer aandacht aub

Kascobouwers van der Valk14 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

alles naar tevredenheid

Anoniem13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Verbleven in een van de chalets. Geweldig verblijf. Heerlijk sfeer en prima comfort. Rustig ook maar ja, half januari was er ook niet veel te beleven op het park.

Anoniem13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Heerlijk vakantie verblijf. Jammer dat er geen rekening wordt gehouden met voetgangers door het auto verkeer. Verder heerlijke vakantie gehad .

Anoniem13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden