Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 35.610 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Margriet Presburg
Datum: 08 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

ons verblijf was aangenaam,
als je een arrangement met 2 diners boekt dan is de dinerkaart wel wat karig ...

jammer dat er geen kingsize bedden zijn, de enkele bedden kan je niet echt tegen elkaar aan schuiven,
ze schuiven constant uit elkaar ...

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

We hebben een heerlijk verblijf gehad in het hotel in Arcen

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Vriendelijke medewerkers.

rating-pie

Naam: Tiny En Maria van den Oever
Datum: 08 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heel leuk en gezellig sinterklaasweekend gehad in klein vink. Leuke animatie

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Bij een verblijf in een thermaal bad verwacht je een gezonder aanbod van eten en drinken, bij het bad zelf is het het minimaalste van het minimaalste. Maar het restaurant slaat alles, dit is van een ondermaatse cafetaria-kwaliteit, niets gezonds, alleen vette maaltijden met roomsauzen en/of frituurvet. Wij hebben geprobeerd de beste opties uit alle slechte opties te nemen en hebben na dagen nog steeds last van de hoeveelheid vet die we binnen hebben gekregen.

Als dit goed was geweest had het Thermaalbad Arcen een 10 gekregen, want de ouderwetse uitstraling vinden wij geen probleem, het is er heerlijk, maar het is jammer wanneer deze ervaring zon beetje teniet wordt gedaan bij de afsluiting in het restaurant.

rating-pie

Naam: Daryl Ginger Spalburg
Datum: 08 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

netjes en gastvrij

rating-pie

Naam: I.T. Liu
Datum: 07 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

ja roompot is goed

rating-pie

Naam: Ton Verhagen
Datum: 07 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Wij zijn nu driemaal in korte tijd ( via o.a. hotels. nl ) bij jullie geweest. Fijne atmosfeer. We waren wel verrast de laatste keer niet in een de luxe kamer te zitten met balkon maar in een comfort kamer. Hadden dat in de advertentie niet goed begrepen. Fijn personeel en fijne thermen. Missen wel in de thermen wat aankleding dmv planten of bomen. Is nu een beetje kaal en komt wat ongeïnteresseerd over. Valt ons op dat in het grote restaurant dus niet in het thermengedeelte
dat de drankjes die wel op de kaart staan er gewoonweg niet zijn. Een keer kan altijd maar drie keer niet. Bv duvel bier.

Maar geen gezeur we zijn bijzonder tevreden en komen graag terug terug. Het liefst met zoveel mogelijk anderen. Jammer is wel dat de betaalbare aanbiedingen niet rechtstreeks bij jullie te boeken zijn maar altijd via een organisatie zoals hotels. nl moeten. Een iets groter aanbod van eten ( thermen ) zou ook fijn zijn. Ik heb respect voor het feit dat jullie in een zo moeilijke periode toch hebben kunnen kiezen voor een goede service. Zijn er nooit geen speciale hotel aanbiedingen voor de vaste gasten die bij jullie bekend zijn ? De parking is voor ons ook een plus. Het systeem niet veranderen svp. Vriendelijke groet Ton en Sisi Verhagen Biervlietplein 26 5043 AE Tilburg tv-tilburg@outlook.com

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Prima voor elkaar