Reviews

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 17.278 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

R.H. van der Bor20 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Ruime en gezellige plaatsen met alles bij de hand. Tevens goede plaats om fietstochten te doen.

Anoniem20 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

heerlijke vakantie gehad in een mooie omgeving. genoeg te doen in de buurt en het park ziet er top uit met wandelingen langs de meren

Anoniem20 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

de accommodatie was prima maar helaas waren de bedden niet wat we gewend zijn bij jullie zijn daarom een dag eerder vertrokken

Anoniem20 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

Wbt de campeer plekken..vond ik klein..wanneer het terrein vol was heb je weinig ruimte rondom..dat vond ik erg jammer

Heb een klacht ingediend wbt de druk van het douchewater en de warmte van het water.
Rondom de pinksterdagen was dit het geval
Na mijn klacht was het wat beter

Verder was het een prima camping. Denk niet dat we weer komen dit ivm kleine plekken

Mec Besteman-Hofman20 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Het enige wat ik mis is een buitenterras ! Voor een hapje en drankje . Binnen is het ongezellig !

Anoniem19 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden

Anoniem19 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Bij aankomst bleek het bed heel gammel. Iater opgelost, maar bleef een oud versleten bed. Ramen en glazen wanden waren in het hele hotel erg smerig

Anoniem19 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

We komen terug!

Anoniem18 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Ja een klacht over vak E. Wij hebben gereserveerd bij Roompot en die vertelde dat wij na 15 jaar niet meer met een camper op veld E mogen staan dus stonden we nu op veld J met onze buscamper. Maar bij aankomst staat er een grote camper en een buscamper op veld E. Hoe kan dat .....??.

Anoniem18 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Wij komen elk jaar op Roompot vakantiepark, de kinderen vinden het elk jaar weer helemaal geweldig.

Wij als ouders vinden het ook een heerlijk vakantiepark, je hoeft er niet voor naar het buitenland! Elk jaar hebben we het geluk met het weer.

Minpunten:
- we hadden een folder liggen met de datums van vorige week, mijn vrouw wilde naar de bingo gaan maar die was er niet, slordig. Kleine moeite om daar op te letten.
- sommige van het animatieteam dit jaar vonden we erg tegen vallen. Mini disco werd snel afgeraffeld terwijl er staat dat het een half uur zou duren.

We hebben heerlijk genoten en zijn er volgend jaar gewoon weer!!

Tip: huisjes zien er prima uit! Bij de douche is het misschien handig om een douchecabine of iets dergelijks te plaatsen, zodat niet de hele badkamer nat wordt.