Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 39.980 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Chris Egberts
Datum: 28 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
rating-pie

Naam: J. Borsboom
Datum: 28 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

We hebben het er altijd heerlijk. Wat. wel hard nodig is
Is de huisjes totaal opknappen. Vooralhuiskamer en sanitair.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Is zeer een aanrader

rating-pie

Naam: Ben
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Tuinmeubelen in een vakantiehuisje is een beetje armoedig ten opzichten van de eerder gehuurde vakantiehuisjes. Dan is de prijs kwaliteit een groot verschil.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Huisje erg klein voor 4 personen. In de 2de slaapkamer een kast boven het bed ophangen is niet praktisch.
Schoonmaak van de lichtbakken boven het bed en onder het bed erg slecht.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Was een heerlijke week met veel ontspanning.
Huisjes moeten wel gerestyled worden want er was veel kapot en douche en toilet oud

rating-pie

Naam: Zoë Bekman
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

we hebben het goed naar ons zin gehad een prachtig park . huisjes zijn wel aan vernieuwing toe en vond het erg ruiken. verder goede service. we komen zoiezo nog x terug

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Heerlijke vakantie gehad. Enige wat ik een beetje miste was een fysieke infomap. Nu moesten we een beetje gokken wat we bv met het beddengoed moesten doen . Verder was alles prima

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.