Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 28.366 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Theo Jansen
Datum: 16 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Een paar minpunten in de Mivakamer mijn vrouw kreeg de kruk van de badkamer niet open omdat deze te zwaar ging dus liet ik hem open en het bed was te laag om uit te stappen vandaar ik thuis al verhoging van 14 cm had gemaakt waardoor het goed ging om op te staan meschien een aandachtspunt voor de anderen gasten.en de rand voor douchewater een veiligsstrip plakken want de hoogte verschil is niet te zien.

Vgr.T.Jansen
Roosendaal

Naam: Tom H
Datum: 16 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Heel vriendelijk personeel, met aan de top het personeel in restaurant kloosterhof/hoeve ... De badkamerdeur in de hotelkamer spant zo erg dat het telkens een hels lawaai is snachts om ze dicht en open te krijgen. Laat staan dat een bejaarde mindervalide vast zit in de badkamer 😉. We hebben voor de 2e maal genoten in klein vink. 👍👍👍

Naam: Rianne Janssen
Datum: 16 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Kamer had iets schoner gekund.
En had meer baden verwacht.
Al met al, prima gehad.

Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Beste Roompot, wij hebben heerlijke dagen gehad. U verblijf ligt in een schitterende omgeving. De hotelkamer was echt nog vies, stoffig op de onderste planken en onwijs veel spinnenrag bij het bed. We hebben zelfs een pad naar buiten moeten doen die rond sprong.

Misschien is het een mogelijkheid om een aparte ingang te maken voor het thermaalbad voor hotelgasten. De rij was nu heel lang voordat we er in konden terwijl je alleen een bandje nodig hebt. Misschien al bij inchecken een vast bandje geven voor het hele verblijf.

Naam: A.M. Meier
Datum: 16 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Wij hebben een prima verblijf gehad. Helaas was de horeca betreffende het diner niet geopend. Maar hierdoor hebben we wel de gezelligheid van Arcen ontdekt.
We zijn zeker van plan terug te komen.

Naam: Van der Kooij
Datum: 16 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Dit type was erg gedateerd en binnen erg donker. Aan de andere kant begrijp ik het ook wel, want daar was de prijs ook naar. Al met al hebben we een fijne week gehad en heerlijk gegeten.

Naam: Aarts
Datum: 16 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Hotel, thermaalbaden en personeel top!
Komen al vele jaren en nu
Jammer dat het gebrek aan personeel merkbaar is.
Openingstijden te kort
Restaurant de Bron dicht voor diner.

Naam: Sylvia van den Bosch-Guijken
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Een gezellig park. Leuke passanten en goede faciliteiten,. Zowel zomers als s winters

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Waarom laat U hotelgasten voor alle extra’s direct betalen?
Kan toch beter bij check-out gebeuren?
Een sauna-handleiding hangen.
Niet iedereen weet wat je best wel en niet na elkaar doet voor een optimaal resultaat van een saunabezoek

<