Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Naam: C Tijmstra
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De medewerkster van de receptie had beloofd om mij terug te bellen.
Bij thuiskomst is dit meteen gedaan.
Ik geef dan ook een vette 10 voor deze service.
Hartstikke bedankt voor uw begrip.

Naam: B.J. Wagenveld
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Vrijheid, gemak, geen wachttijd.

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Altijd fijn hier, lekker huisje, prachtige wandelomgeving

Naam: Eric van Rouendal
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We komen graag ,comfortabele villas en de toegang tot het thermaalbad doet ons erg goed.
Helaas vanwege corona was dit recentelijk een paar maal niet mogelijk.
Om dit te compenseren zouden wij het op prijs stellen losse thermaalbadkaartjes te mogen ontvangen daar wij ter afwisseling met de kleinkinderen ook kiezen voor de goedkopere KV4 huisjes waarbij het thermaalbad niet inclusief is.
Dit was het eerste wat in mij opkwam omdat we eind van de maand ook weer de Residence hebben geboekt.Ik ben benieuwd,ik mis ook de buitenkansjes en loyaltykorting voor vaste klanten.

Naam: A.J Veenboer
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Medewerkers zijn vriendelijk, het huisje te klein voor 6 personen als je binnen zit vanwege het weer en corona ( geen activiteiten) piepkleine slaapkamers voor de kinderen waar ze niet kunnen spelen.Wel een mooi park met normaal gesproken voldoende faciliteiten.

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Patricia Koetsier
Datum: 11 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Goed verblijf gehad voor de 2e maal in lockdown. Jammer dat er geen compensatie is voor het thermaalbad. Veel geld voor een weekje vakantie zonder dat er wat open is.Wachttijd bij receptie was langer dan dat we gewend zijn.

Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

een slaapkamer met stapelbedden is erg klein.. Verder eenvoudig maar voldoende.
Ondanks de beperkende coronamaatregelen (wat bekend was) hebben we een leuk weekend gehad. Veel spellen meegenomen en gespeeld.

Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ondanks carona beperkingen prima vertoeven zelfs in januari

<