Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Anoniem09 Dec 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Petra09 Dec 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Wij komen bijna maandelijks 1 nachtje naar het hotel en genieten van de rust ,het heerlijke eten , (ontbijt en diner) en lekker badderen en bubbelen in de Thermaalbaden.

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Rustig gelegen park waar we genoten hebben waar we nogmaals naar toe gaan

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Het huisje was netjes 331c. Alleen een beetje jammer als de buren van 331a aan het koken waren het brandalarm afging en wij 2 dagen hebben kunnen meegenieten van hun kookluchten. Was niet zo prettig, ons hele huisje stonk naar hun eten, terwijl wij zelf niet 1 keer gekookt hebben. En dat terwijl er nog een accommodatie tussen zit....

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Eigenlijk twee dingen. Na aankomst bleek de tv in de vakantie woning niet ingesteld te zijn. Even een vraag bij de receptie. Dezelfde avond kon er genoten worden van de tv. De volgende ochtend functioneerde de afwasmachine niet meer, wederom neergelegd bij de receptie. De technische dienst had het snel opgelost. Op dat moment waren wij niet aanwezig maar er lag een keurige notitie dat het apparaat het weer deed.
De vriendelijkheid van de receptie, het snelle oplossen van de problemen was voor ons de kers op de taart van ons weekend.

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

We hadden dus een prima huisje, mooi gelegen, waar wel het een en ander aan onderhoud mankeerde. Die punten hebben we bij het afmelden aan de receptioniste gegeven. In aanvulling daarop wil ik nog wel melden dat er weinig stopcontacten (voor bijv. opladen mobieltjes) zijn en de meeste ook nog enigszins los aan de muur. Het 2e kamertje had helemaal geen stopcontacten. Om in de douche/wc je föhn te kunnen gebruiken heb je zelfs een extra verlengsnoer nodig.

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Schoonmaak

Henk van de Zweerde09 Dec 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Wat ons betreft kon de matras iets harder

Anoniem09 Dec 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

het enige echte mankement waren de bedden, maakten lawaai zodra je je probeerde om te draaien