Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Alles is prima gegaan. Echter geen onderhoud van het park gezien tijdens mijn verblijf.
De aanduiding van de plaatsen schept verwarring, geen aanduiding van het einde van de plaats.
Ook de scheidingslijn moet beter aangegeven worden. Nu staat je achterbuurman precies op de scheidingslijn,
waardoor mijn plek zeker een halve meter ondieper wordt.

Naam: M.J. Hage
Datum: 22 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Bij aankomst deed de Cardkaart niets paar keer geprobeerd maar geen resultaat op laats gebeld en de techincedienst kwam er aan naar binnen niet om 4 uur kwart voor 5 geen reklame vind ik. De bedden laag voor deze tijd en kraakte , de wc ook laag voor deze tijd .

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk verblijf, schoon, goede bedden en stoelen/banken in het huis

Naam: Fam heere
Datum: 21 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Zeer tevreden

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Mooi hotel,vriendelijk personeel! Zelfs nadat ik verlengt had voor vandaag(vanwege de ziekte van mijn man) diehier erg van geniet en genoten heeft! 👍 nu 1 nacht ipv 2👍 Hopelijk komen we nog een x genieten! Dank U wel!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Patricia Joosten
Datum: 21 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Mooie schone hotelkamer met goede bedden. Het thermaalbad is echt fantastisch. Heerlijke temperatuur van het water.Ook het restaurant bij zwembad kun je goed eten

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Harm Groote
Datum: 21 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

Alles was in orde maar de toiletruimte stonk.

Naam: Anoniem Piet
Datum: 21 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Fijne dagen gehad, ook wellness een sauna waren heerlijk.