Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Klein Vink is een mooi vakantiepark van waaruit je prachtige fiets en wandel tochten kunt maken.

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park voor een gezins weekend.
Komen zeker een keer terug

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fantastisch.

Naam: Tom Vulto
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Gewoon netjes en goed. Tien we om 8 uur aankwamen, konden we ondanks dat receptie al dicht was erin. Complimenten aan soort beveiliger en receptie medewerkster, die ons na sluitingstijd hielp. Ik hoop ook dat u dat compliment overbrengt. We kwamen maandag avond aan. Mijn naam is Vulto. Ik had gekeken op internet en had 2300 uur staan. Bleek dus anders te zijn. Top voor personeel.

Naam: Johan van Kleeff
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Het ontbijt kan iets rijker voor prijs (vers fruit bijv.) prima hotel, schoon en uitstekend personeel

Naam: Marian Hendriks
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

het was voor ons de tweede keer,dat we bij jullie verbleven,en zeer zeker niet de laatste.Het was alleen jammer dat de kruiden baden niet werkte,en dat was de eerste keer ook niet.Verder waren er genoeg facaliteiten waar we ons goed vermaakt hebben.Petje af voor de dames die het ontbijt verzorgde,het was erg druk dus de dames hebben heel hard gerend,om alles soepel te laten lopen.Dus bij deze op naar de volgende boeking.Gr marian en ton hendrikx

Naam: Rob Cortjens
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Graag wil ik twee complimenten geven. Ik had een fout bij de reservering gemaakt (waardoor ik feitelijke geen kamer had gereserveerd). De receptioniste heeft direct gekeken of ze het kon oplossen. Snel, effectief en zeer servicegericht. Daarnaast wilde ik eerder ontbijten voor de formele openingstijd. Aan de receptie gevraagd en de volgende ochtend was het bekend bij de dienstdoende medewerker. Alles stond klaar met een grote glimlach.
Kortom ik vond het echt super!!!

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Het was oke 👍

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Erg jammer dat er nergens van te voren vermeld was dat alle eetgelegenheden om 4 uur al dicht waren. Dit is natuurlijk wel erg vroeg als je nog wilt eten en drinken!! Ook het koffiezetapparaat boven in de kamer was erg onduidelijk en geen beschrijving!

Naam: edmee
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

heel goed bevallen, prachtige omgeving, heel rustig park. Enige minpunt, de badkamer, niet schoon genoeg. Erg jammer.

<