Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was een heerlijk weekend , de kano bij het huisje en de ligging van de huisjes aan het water waren echt een pluspunt van ons weekend ☺️

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het vakantiepark heeft op ons een erg gezellige indruk achtergelaten. Alhoewel veel speeltoestellen wel wat oud oogden, hebben de kinderen zich goed vermaakt. De midget golf baan is echt aan vernieuwing toe waar de speeltoestellen dan wel beter verzorgd waren. De medewerkers proberen erg vriendelijk te zijn en doen echt hun best zich aan de Corona regels te houden. Dit gaat niet altijd iedereen perfect af, maar dat is ok lastig. De mensen zijn heel vriendelijk. Wat me wel opviel, is dat het soms leek dat niet iedereen goed voorbereid was op eventuele drukte. Zo was op maandag de koffie automaat erg lang niet in gebruik door onderhoud en waren er ook bepaalde ingrediënten van gerechten niet voorhanden. Niettemin hebben we ons enorm vermaakt. Leuk park en leuke omgeving

Naam: Margo ter Meulen
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Erg positief. Voor herhaling vatbaar. Prachtige luxe huisjes, rustig park. Iedereen heeft genoten. Erg blij dat we meteen fietsen hebben gehuurd. Daar hebben we het hele weekend heerlijk gebruik van gemaakt. Geen commentaar.

Naam: MATIJSSEN
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Gastvrij verblijf.

Naam: Marielle Mourits
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Wauw, het was een TOP vakantie!!

Naam: Ben Haring
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prachtig ruim opgezet park vooral waar wij hebben vertoefd namelijk in Residence Klein Vink huis nr. 378.
Prachtige tuin en lekker ruim opgezet en schoon onderhouden.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

We waren blij verrast. Zeer ruim opgezet en nette huisjes. Onderhoud van de huisjes laat wel te wensen over.
Prachtige omgeving met veel mogelijkheden.
We zijn wel geschrokken van de horeca. 1 keer wat laten bezorgen. De kwaliteit was erg slecht en bestelling was niet compleet.

Naam: Mkw
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het huisje was mooi en gezellig ingericht. Jammer dat van de gaspitten, de helft het maar deed.
Op het park deed het wat gedateerd aan, met name de midgetgolf is echt heel erg aan vervanging toe. De speeltuintjes zijn ook wat verouderd en wat simpel, muv die bij het restaurant.
Restaurant en menukaart vraagt aandacht, eten duurde lang voordat het op tafel kwam en kwaliteit was mager. Menukaart beschrijft het gerecht anders dan dat het op tafel kwam (bijv, gebrande noten verwerkt in een tosti, terwijl dit niet vermeld was.... ivm een notenallergie was dit niet handig!).

Naam: M.R. van Hattum
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Super mooi park (residentie deel), helaas erg prijzig omdat je geen gebruik kon maken van zwembad/ sauna wat natuurlijk wel in de prijs is verwerkt. Hierdoor blijft dit hangen, misschien hadden jullie hier een compensatie voor kunnen regelen (voucher ofzo) zodat je nog een keer terug komt in de toekomst.

Naam: Chris van Ierland
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Her verblijf was weer prima. Huisje is top. Locatie top. Alleen de voorziening snackbar was bagger deze keer helaas. App werkte niet geen probleem gaan we het halen. Bestelt een uur gewacht. Maar eens gevraagd hoe lang nog. Zijn ze de bestelling kwijt. Geen service dus. Uiteindelijk bijna 1,5 uur gewacht op eten. Had in de tijd andere leuke dingen kunnen doen.