Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de accommodaties van Klein Vink als op de accommodaties van Résidence Klein Vink en de campingplaatsen.

Anoniem19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het huisje was schoon maar het had beter gekund. Ook zou het geen overbodige luxe zijn als het één en ander
opnieuw geverfd zou worden. De plafonds kunnen ook wel een opknapbeurt gebruiken. De plank met nachtlampjes
is ook een beetje simpel gemaakt en zou beter afgewerkt kunnen worden met wat gezelliger lampjes.

W Koch19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Komen al 25 jaar twee of drie keer per jaar met veel plezier naar de klein vink

Hermien Janssen19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Het is een mooi rustig park

Jennifer19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Heel gastvrij en vriendelijk personeel. Alleen bij de boeking voor wellness en hotel zou op de bevestiging nog extra vermeld mogen worden dat in thermaalbad badkleding verplicht is. Dit was voor ons onbekend en staat ook niet nadrukkelijk genoeg op de website.

Monique van Wijgerden19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Mooi, schoon huis, genoeg te doen in de omgeving.

Anoniem19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Wij waren er nu voor de 5e keer en wederom genoten van het mooie park, en de leuke mooie villa’s.
Nette villa’s, zeer luxe uitstraling alleen het poetswerk liet helaas iets te wensen over. We hebben het servies eerst moeten afwassen/schoonmaken voor we het konden gebruiken. Ook moesten we het douche putje haar vrij maken om te kunnen douchen.

En wellicht een tip om iets luxer interieur te kiezen. ( bank/stoelen)

Maar dit neemt niet weg dat wij weer een fantastisch weekend hebben gehad, en ervan genoten hebben ! We hopen in december nog een keer terug te komen.

Anoniem19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Hotel kamers zijn mooi opgepimpt! Zou mooi zijn als de thermalbaden ook vernieuwd werd. Het water is heerlijk warm! Alleen het uiterlijk is erg verouderd wat jammer is.

Anoniem19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Heerlijk ontspannend

Anoniem19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Mooie lokatie, mooie huisjes

Anoniem19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Super fijn verblijf, mooie huisjes, heerlijke thermaal baden. Goede service bij eten bezorging.