Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Thermaalbad Arcen

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Arcen

Vanuit een 892 meter diepe bron welt het thermaalmineraalwater van 35-36ºC op. Thermaalbad Arcen dankt hier zijn naam aan. De samenstelling van het thermaalwater is uniek, de mineralen in het water zorgen voor een ontspannende en heilzame werking. Thermaalbad Arcen heeft diverse binnen- en buitenbaden. Zoek ontspanning op de bubbelbanken, onder de waterval, in de whirlpools en bij de onderwaterstraalmassages.

Naast de baden beschikt Thermaalbad Arcen ook over diverse sauna's, Kneippbaden, rustruimtes, stoomcabines, kruidenbaden, infraroodsauna's en een zonnestudio. Het boeken van een wellnessbehandeling behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Let op: voor de stoomcabines, kruidenbaden, infraroodsauna, zonnestudio en wellnessbehandelingen geldt een toeslag.

Het dragen van badkleding is verplicht in de thermaalbaden. Vergeet bij een bezoek natuurlijk ook niet uw badhanddoek(en), badjas en slippers mee te nemen. Deze kunt u eventueel ook huren bij het Thermaalbad.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.