Vakantie Arcen

Een vakantie in Arcen betekent optimaal genieten van alle rust en luxe die Limburg u te bieden heeft. Het dorpje Arcen is een sfeervol dorpje in Noord-Limburg waar u kunt genieten van natuur, cultuur en kuur. Dankzij deze kenmerken is Arcen een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. Wilt u ook genieten van een vakantie Arcen? Dan is een verblijf op (Résidence) Klein Vink wellicht een goede uitvalbasis.

Activiteiten tijdens uw vakantie Arcen

Houdt u van wandelen en fietsen? Dan is Arcen een mooie uitvalbasis. Er zijn namelijk diverse leuke en mooie fiets- en wandelroutes te vinden in de omgeving. Na een mooie tocht kut u op één van de vele terrassen proeven van één van de streekproducten. Ook is het leuk om de kleine straatjes te voet te verkennen.

 

Houdt u van pure ontspanning? Dan is een bezoekje aan thermaalbad Arcen wellicht iets voor u tijdens uw vakantie in Arcen. U vindt hier diverse sauna’s en Kneippbaden. Na een bezoekje voelt u zich volledig ontspannen en schoon.

Uw verblijf tijdens een vakantie Arcen

Bent u overtuigd en wilt u ook op vakantie naar Arcen? Bekijk dan snel onze veelzijdige accommodaties en geniet van een heerlijk verblijf op (Résidence) Klein Vink!