Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Speelpark Klein Zwitserland

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Tegelen

Speelpark Klein Zwitserland is een avontuurlijk dagje uit voor het hele gezin! Het speelpark is niet zomaar een speeltuin: zo ligt er de langste buisglijbaan en Europa's hoogste schommel! Regelmatig worden er leuke, spannende speeltoestellen aan het park toegevoegd. Het speelpark is verdeeld in verschillende delen. Zo is er een traditionele speeltuin, kleuterland, Piratenland, het avonturenbos en zelfs een buitenzwembad! Honger en dorst gekregen van al dat spelen? Op het park is een paviljoen met een groot, gezellig terras. Ook is er een kiosk met lekkere frietjes, snacks en ijsjes. Een picknickmand van thuis meenemen mag natuurlijk ook!

Let op: in december, januari en februari is het speelpark gesloten. Honden zijn niet toegestaan. Kijk voor actuele openingstijden op de website.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.