Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Koffieschenkerij Genuujerie

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Venlo

Koffieschenkerij Genuujerie is gelegen op een rustieke locatie in Venlo, pal naast het beroemde kapelletje van Genooy én aan het Pieterpad. Dus een ideale plek voor wandelaars, fietsers, dagjesmensen en toeristen die dit deel van Nederland nader willen leren kennen. Bijzonder aan deze lunchroom is dat het team van medewerkers bestaat uit mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt.

Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of brunch, afgestemd op onze bijzondere locatie. Wat dacht je van een kopje Bedevaartsoep, een Broodje van Maria, of een Pelgrimssalade? Naast de lunchkaart biedt de Genuujerie een bijzondere high tea, high coffee en diverse arrangementen aan met gerechten uit eigen keuken en verschillende soorten koffie uit onze eigen koffiebranderij. Laat je verwennen door de heerlijke en eerlijke gerechten. Bij mooi weer is het terras open om buiten te genieten van alle heerlijkheden.

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Koffieschenkerij Genuujerie organiseert diverse groepsuitjes met Toffedag.nl. Versla je vrienden met “Minute to Win it" of speel samen de “Go Crazy": een Toffe fototocht in hartje Venlo. Of doe samen een GPS dropping waarbij je met opdrachten coördinaten kunt vinden die je helpen de weg terug te vinden. Koffieschenkerij Genuujerie verzorgt graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Meer informatie
<