Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Kinderboerderij Hagerhof

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Venlo

Zoekt u een leuke activiteit voor kinderen, een groep of met de familie? Kom dan naar Kinderboerderij Hagerhof in Venlo: een unieke locatie die veel meer biedt dan op het eerste gezicht gedacht. Naast het knuffelen en aaien van onze boerderijdieren is het ook dé locatie om een familiedag, kinderfeest of gewoon een leuk dagje uit te organiseren. Er is een speeltuin met springkussen en met goed weer is het terras natuurlijk geopend om heerlijk buiten te eten terwijl de zon schijnt. Bijzonder aan deze locatie is dat het team van medewerkers bestaat uit mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij Hagerhof zijn ook originele en betaalbare groepsuitjes te boeken. Samen met Toffedag.nl worden de Tofste arrangementen bedacht voor o.a. een familiedag, vriendendag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Zowel indoor als outdoor waardoor u ook met slechter weer bij Hagerhof terecht kunt. Zo is er een Escape Room genaamd “Miep’s Break in” waarbij u samen probeert in te breken in plaats van te ontsnappen. Of ga de strijd aan tussen “de Jongens tegen de Meisjes”, “Ik hou van Holland” of “Minute to Win it”. Op zoek naar een buitenactiviteit? Wat dacht u van de fototocht “Go Crazy”? Of boek “Miep’s mix”, een programma met 8 verschillende activiteiten. Voor kinderen worden er bovendien diverse gratis activiteiten georganiseerd zoals knutselen op woensdagmiddag.

Kom dus gezellig naar Hagerhof, knuffel met de dieren en geniet na afloop van een overheerlijke pannenkoek, high tea of uitgebreid diner in het kindvriendelijke restaurant.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.