Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Kinderboerderij Hagerhof

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Venlo

Zoek je een leuke activiteit voor kinderen, een groep of met de familie? Kom dan naar Kinderboerderij Hagerhof in Venlo: een unieke locatie die veel meer biedt dan op het eerste gezicht gedacht. Naast het knuffelen en aaien van onze boerderijdieren is het ook dé locatie om een familiedag, kinderfeest of gewoon een leuk dagje uit te organiseren. Er is een speeltuin met springkussen en met goed weer is het terras natuurlijk geopend om heerlijk buiten te eten terwijl de zon schijnt. Bijzonder aan deze locatie is dat het team van medewerkers bestaat uit mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij Hagerhof zijn ook originele en betaalbare groepsuitjes te boeken. Samen met Toffedag.nl worden de Tofste arrangementen bedacht voor o.a. een familiedag, vriendendag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Zowel indoor als outdoor waardoor je ook met slechter weer bij Hagerhof terecht kunt. Zo is er een Escape Room genaamd “Miep’s Break in" waarbij je samen probeert in te breken in plaats van te ontsnappen. Of ga de strijd aan tussen “de Jongens tegen de Meisjes", “Ik hou van Holland" of “Minute to Win it". Op zoek naar een buitenactiviteit? Wat dacht je van de fototocht “Go Crazy"? Of boek “Miep’s mix", een programma met 8 verschillende activiteiten. Voor kinderen worden er bovendien diverse gratis activiteiten georganiseerd zoals knutselen op woensdagmiddag.

Kom dus gezellig naar Hagerhof, knuffel met de dieren en geniet na afloop van een overheerlijke pannenkoek, high tea of uitgebreid diner in het kindvriendelijke restaurant.

Meer informatie
<