Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Graanbranderij de IJsvogel

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Arcen

Altijd al eens een kijkje willen nemen in een ambachtelijke distilleerderij, die zelf haar alcohol stookt uit bier en wijn? Grijp dan nu uw kans! De IJsvogel is heeft in haar vijfentwintigjarige bestaan een naam opgebouwd en geeft u de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen in hun keuken!

De IJsvogel gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd, en wordt daarom ook wel de Wijmarsche Watermolen genoemd.

Tijdens een rondleiding kunt u de ambachten molenaar en stoker aanschouwen. Naast de geweldige rondleidingen organiseert de IJsvogel diverse fiets- en wandeltochten, workshops likeur maken en natuurlijk diverse proeverijen.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.