Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aardbeienland

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Horst

Het Aardbeienland is een themapark geweid aan - u raad het al - aardbeien!

Ga er tijdens uw vakantie eens lekker op uit met het hele gezin naar het Aardbeienland! Aardbeienland vierde in 2018 haar 20-jarig jubileum.

Beleef met het hele gezin een magisch avontuur in het Aardbeienland. Met de vele attracties en bezienswaardigheden duurt het avontuur u al snel 3,5/4 uur. Heeft u dan nog niet genoeg aardbeien gezien kies dan voor een van de extra activiteiten zoals bijvoorbeeld puzzelen, een speurtocht, een picknick of een proeverij.

Heeft u na zo een lekkere picknick of proeverij nog meer zin in de heerlijke aardbeienproducten? Dat is geen probleem! In de Aardbeienwinkel kunt u terecht voor allerlei heerlijke producten van verschillende soorten aardbeien tot setjes om zelf aardbeienjam te maken. Ook kunt u terecht voor leuke cadeauartikelen zoals cadeaumandjes.

Laat u liever niets aan het toeval over en gaat u graag op pad om de perfecte aardbeien zelf te plukken? Ook hiervoor kunt u bij het Aardbeienland terecht in een van de kassen of buiten op het zelfplukveld.

Verder kunt u ervoor kiezen om de verjaardag van uw zoon/ dochter in het Aardbeienland te vieren. Zo beleven uw zoon/dochter en al zijn/haar vriendjes de dag van hun leven!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.