Home » Omgeving » Activiteiten » Aardbeienland
Regio: 
Limburg
Plaats: 
Horst

Aardbeienland

Het Aardbeienland is een themapark geweid aan ... u raad het al … aardbeien!

Ga er tijdens uw vakantie eens lekker op uit met het hele gezin naar het Aardbeienland!
Omdat het Aardbeienland in 2018 haar 20-jarig jubileum viert pakken ze uit met een splinternieuwe indoor attractie! Nog meer reden voor een bezoek om deze nieuwe attractie eens uit te gaan testen.

Beleef met het hele gezin een magisch avontuur in het Aardbeienland. Met de vele attracties en bezienswaardigheden duurt het avontuur u al snel 3,5/4 uur. Heeft u dan nog niet genoeg aardbeien gezien kies dan voor een van de extra activiteiten zoals bijvoorbeeld puzzelen, een speurtocht, een picknick of een proeverij.

Heeft u na zo een lekkere picknick of proeverij nog meer zin in de heerlijke aardbeienproducten? Dat is geen probleem! In de Aardbeienwinkel kunt u terecht voor allerlei heerlijke producten van verschillende soorten aardbeien tot setjes om zelf aardbeienjam te maken.
Ook kunt u terecht voor leuke cadeauartikelen zoals cadeaumandjes.

Laat u liever niets aan het toeval over en gaat u graag op pad om de perfecte aardbeien zelf te plukken? Ook hiervoor kunt u bij het Aardbeienland terecht in een van de kassen of buiten op het zelfplukveld.

Verder kunt u ervoor kiezen om de verjaardag van uw zoon/ dochter in het Aardbeienland te vieren. Zo beleven uw zoon/dochter en al zijn/haar vriendjes de dag van hun leven!