Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aardbeienland

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Horst

Het Aardbeienland is een themapark geweid aan - je raadt het al - aardbeien!

Ga er tijdens je vakantie eens lekker op uit met het hele gezin naar het Aardbeienland! Aardbeienland vierde in 2018 haar 20-jarig jubileum.

Beleef met het hele gezin een magisch avontuur in het Aardbeienland. Met de vele attracties en bezienswaardigheden duurt het avontuur al snel 3,5/4 uur. Heb je dan nog niet genoeg aardbeien gezien kies dan voor een van de extra activiteiten zoals bijvoorbeeld puzzelen, een speurtocht, een picknick of een proeverij.

Heb je na zo een lekkere picknick of proeverij nog meer zin in de heerlijke aardbeienproducten? Dat is geen probleem! In de Aardbeienwinkel kun je terecht voor allerlei heerlijke producten van verschillende soorten aardbeien tot setjes om zelf aardbeienjam te maken. Ook kun je terecht voor leuke cadeauartikelen zoals cadeaumandjes.

Laat je liever niets aan het toeval over en ga je graag op pad om de perfecte aardbeien zelf te plukken? Ook hiervoor kun je bij het Aardbeienland terecht in een van de kassen of buiten op het zelfplukveld.

Verder kun je ervoor kiezen om de verjaardag van je zoon/ dochter in het Aardbeienland te vieren. Zo beleven jouw zoon/dochter en al zijn/haar vriendjes de dag van hun leven!

Meer informatie
<