Vakantiehuis Limburg

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Limburg? Dan bent u bij (Résidence) Klein Vink helemaal op uw plek. Op ons vakantiepark kunt u genieten van heerlijke rust en luxe. Onze vakantiehuizen, bungalows en villa's zijn gelegen op een prachtig park, omgeven door bossen en een mooi heuvellandschap. De vakantiehuizen op Résidence Klein Vink zijn uitgerust met de nodige luxe. Zo kunt u volledig genieten van een vakantie, zonder gedoe.

Verschillende accommodaties

Klein Vink biedt verschillende typen accommodaties aan. Zo zijn er vakantiehuizen geschikt voor kleine én grote groepen. De maximale groepsgrootte, waarmee u terecht kunt op ons park in één woning, is 16 personen. Verder kunt u kiezen uit woningen die aan het water liggen, kindvriendelijk zijn of waar huisdieren wel en niet zijn toegestaan. Iedereen kan dus wel een geschikt vakantiehuis Limburg vinden op ons park.

De faciliteiten

Onze vakantiehuizen en ons park zijn uitgerust met diverse faciliteiten, zodat u in alle luxe kunt genieten van een aangenaam verblijf op ons vakantiepark. Verblijft u op Résidence Klein Vink? Dan heeft u dagelijks toegang tot het Thermaalbad Arcen. Iedere dag kunt u 2,5 uur lang gratis genieten en tot rust komen in dit bad.**

Ook uw kinderen zullen zich geen seconde vervelen! Zij kunnen zich bijvoorbeeld heerlijk uitleven in het overdekte zwembad, spelen in de indoor speeltuin of springen op de trampoline. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden van de vele, die ons park voor kinderen te bieden heeft. Dagelijks kunnen kinderen ook terecht bij de activiteitenhonk, waar ze met leeftijdsgenootjes leuke spelletjes en andere activiteiten kunnen doen.

** Dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen geldt enkel voor gasten van Résidence Klein Vink onder de volgende voorwaarden. De huisregels voor van Thermaalbad Arcen blijven van toepassing.