Vakantie Limburg

Op vakantie in Limburg: genieten van de prachtige natuur in een mooie provincie. Een prachtige bosrijke omgeving die geschikt is voor zowel jong als oud en zich bovendien leent voor allerlei soorten activiteiten. Een zeer afwisselende omgeving met heuvellandschap, bossen, akkers, beekjes en veel verschillende soorten dieren. Behalve natuur vindt u ook veel cultuur terug in Limburg: leuke steden en dorpjes, bijzondere marktjes en niet te vergeten de gastronomie! In Limburg kunt u heerlijk eten, niet voor niets staat deze provincie bekend om de heerlijke limburgse vlaaien. In het aspergeseizoen kunt u tijdens uw vakantie limburg kennis maken met het “limburgse goud”, verwerkt in allerlei soorten gerechten! Kortom: Limburg is een leuke vakantiebestemming in Nederland, boordevol afwisseling!

Vakantie in Limburg: van actieve vakantie tot verwen-vakantie

Een vakantie Limburg is geschikt voor iedereen: van jong tot oud en van avonturier tot rustzoeker. De omgeving leent zich uitstekend voor verschillende activiteiten, zo staat Limburg bekend om de vele wandelroutes met speciale themas. Zeker in de grotere natuurparken zoals “de Maasduinen” en “de Groote Peel” kunt u als natuurliefhebber uw hart ophalen tijdens een heerlijke wandeling in de natuur. Maar ook wanneer u actief wilt gaan mountainbiken tijdens uw vakantie bent u aan het juiste adres in Limburg. Leuke en uitdagende routes door de uitgestrekte bossen zorgen dat ook dat u een actieve vakantie kunt beleven in Limburg! U bent op zoek naar een echte verwen-vakantie? Ook dan kunt u prima terecht in bijvoorbeeld de Thermaalbaden in Arcen. Een heerlijk dagje tot rust komen in de warme thermaalbaden en genieten van een lekker massage: dat is echt genieten tijdens uw vakantie in Limburg!

Vakantie Limburg op Résidence Klein Vink in Arcen

Uw vakantie in Limburg begint op Klein Vink in Arcen met een prachtige ligging aan Nationaal Park de Maasduinen! Dankzij de vele faciliteiten op Klein Vink gaat u een heerlijke vakantie beleven wanneer u verblijft op het park in Limburg. Vakantie is genieten, daarom heeft u als gast van Résidence Klein Vink dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot het op het park gelegen kuuroord Thermaalbad Arcen! Daarnaast kunt u terecht in het zwembad en ’s avonds kunt u zich culinair laten verrassen in één van de horeca gelegenheden. Rondom het park vindt u leuke dorpen en steden als Arcen en Venlo en natuurlijk een prachtige omgeving om te wandelen of fietsen tijdens uw vakantie!

** Dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen geldt enkel voor gasten van Résidence Klein Vink onder de volgende voorwaarden. De huisregels voor van Thermaalbad Arcen blijven van toepassing.