Vakantiepark Arcen

Genieten van de vakantie op vakantiepark Arcen

In het noorden van Limburg vindt u langs de grens met Duitsland vakantiepark Arcen (Résidence) Klein Vink. Een bijzonder bungalowpark in Arcen door haar prachtige ligging en de unieke en diverse faciliteiten die dit vakantiepark in Arcen rijk is. Daarnaast is dit vakantiepark een echt familiepark dat zich heeft gespecialiseerd in vermaak en entertainment voor alle leeftijden. Lees op deze pagina meer informatie over Klein Vink en kom ook genieten van de vakantie.

Faciliteiten op vakantiepark Arcen

Op familiepark Klein Vink in Arcen vindt u vele uiteenlopende faciliteiten die uw vakantie compleet maken en u dat echte vakantiegevoel zullen geven. U vindt er verschillende horecagelegenheden waar u voor zowel een softijsje als voor een heerlijk diner terecht kunt. Op het park is uiteraard WiFi aanweig. Ook zijn er diverse praktische faciliteiten als een wasserette, een receptie en een supermarkt/kadoshop. Maar Klein Vink beschikt over meer faciliteiten die de vakantie net even bijzonderder maken.

Thermaalbaden Arcen

De faciliteit die direct in het oog springt zijn de Thermaalbaden Arcen die op dit vakantiepark in Arcen gelegen zijn. Dat wordt dus heerlijk ontspannen tijdens de vakantie!

Uitgebreide sport- en spelfaciliteiten

Vakantie park Arcen is niet alleen geschikt voor mensen die lekker willen ontspannen en ontstressen. Voor de avonturiers en sportievelingen heeft dit bungalowpark veel te bieden. Beproef het geluk aan de rand van de visvijver of daag iemand uit voor een potje midgetgolf of tennis. Daarnaast zijn er op het vakantiepark diverse speeltuinen waaronder ook een indoor-speeltuin. Verder is er ook van alles te huren op vakantiepark Arcen: fietsen, kano’s, waterfietsen en bolderwagens.

Arcen vakantiepark: Vakantie in een prachtige omgeving

Klein Vink is gelegen in het prachtige decor van Noord-Limburg. Dit bosrijke gebied ligt aan de rand van natuurgebied De Maasduinen. De omgeving is dan ook uiterst geschikt om mooie wandelingen te maken of te verkennen per fiets. Er is een uitgebreid netwerk aan mooie fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes brengen in de omgeving van dit vakantiepark Arcen.